1. Home
  2. Vesti
  3. Serđo Markione doživeo moždanu emboliju tokom hirurške intervencije
Serđo Markione doživeo moždanu emboliju tokom hirurške intervencije
1

Serđo Markione doživeo moždanu emboliju tokom hirurške intervencije

494
1
Podelite sa prijateljima:

Bivši šef FCA je doživeo cerebralnu emboliju tokom hirurške intervencije.

Serđo Markione je u komi i na aparatima. Po najnovijem izveštaju Automotive Newsa, koji je naveo Lettera43.it kao izvor, nema nade za oporavak.

Po izveštaju, Markione je doživeo moždanu emboliju tokom operacije invazivnog sarkoma na ramenu. To je tip karcinoma od kojeg je harizmatični šef italo-američkog konglomerata patio već izvesno vreme. Riskantnoj operaciji je podvrgnut na Univerzitetu u Cirihu.

Embolija je začepljenje arterije, obično pruzrokovano krvnim ugruškom ili vazdušnim mehurom u krvotoku. U izveštaju se ne navodi priroda same embolije, ali su posledice veoma teške. Ukoliko su navodi tačni, on je upao u komu tokom operacije i doživeo nepovratno oštećenje mozga. Još uvek je u komi i drži se su životu uz pomoć aparata, bez nade da će mu biti bolje.

Prognoze su veoma loše, ali ako je neko rođeni pobednik, to je Serđo Markione.

 

(494)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Zvezdan Božinović

To je onda nažalost bilo sve od njega na ovom svetu… Zavoleo sam puno njegov stil i poštujem rezultate koje je napravio. Mangup u koži simpatičnog debeljka