1. Home
  2. Life
  3. Biznis
  4. Operisani Markione propušta kvartalni izveštaj FCA
Operisani Markione propušta kvartalni izveštaj FCA
0

Operisani Markione propušta kvartalni izveštaj FCA

156
0
Podelite sa prijateljima:

Šef Fiat Chrysler Automobilesa, Serđo Markione, verovatno će propustiti planiranu objavu zarada u drugom kvartalu, zakazanu za 25. jul, jer se oporavlja od nedavne hirurške intervencije.

  1. jula, Lettera 43, italijanski poslovni onlajn magazin je objavio da je Markione podvrgnut opraciji desnog ramena i da je u fazi oporavka, dodavši da se očekuje kraći period odsustvovanja.

U izveštaju nema detalja u vezi sa operacijom. Šezdeset šestogodišnji Markione nije odgovorio na pitanja medija u vezi sa njegovim zdravljem.

Markione, koji je bio strastveni pušač, u poslednjoj je godini mandata kao šef FCA. Da podsetimo, 2004. se pridružio Fiatu koji je tada bio u velikim problemima. Njegov naslednik još uvek nije zvanično najavljen, mada je sam Markione nekoliko puta insistirao na tome da je reč o muškarcu koji dolazi iz redovan kompanije.

Njegovo poslednje javno pojavljivanje je bilo 26. juna, kada je uručio Jeep Wrangler karabinjerima.

Odgovor kompanije

U izjavi za italijanske medije, FCA je potvrdio da je Markione bio na operaciji, ali je negirao bilo kakvu eventualnu zamenu.

„Kao što je kompanija izjavila u više navrata, takvo imenovanje će doći u odgovarajuće vreme, a naslednik će biti promovisan iz naših sopstvenih redova, odabran na osnovu rigoroznog procesa donošenja odluka“, stoji u saopštenju FCA.

Portparolka kompanije je odbila da dodatno komentariše stvari.

 

(156)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments