1. Home
  2. Vesti
  3. Japan u čast filma Nemoguća misija dobija specijalnu varijantu BMW M5 i Serije 5
Japan u čast filma Nemoguća misija dobija specijalnu varijantu BMW M5 i Serije 5
0

Japan u čast filma Nemoguća misija dobija specijalnu varijantu BMW M5 i Serije 5

278
0
Podelite sa prijateljima:

Saradnja BMW-a i sad već sage „Nemoguća misija“ nije više nikakva novost, jer traje više godina. Novi deo filmske priče o Itanu Hantu ujedno je i treće ostvarenje koje sponzoriše BMW. 

BMW M5 Mission: Impossible je specijalno izdanje bazirano na modelu M5 Competition. Pod haubom se i dalje nalazi 4,4-litarski twin turbo V8 agregat koji isporučuje 625 konjskih snaga. Sprint do 100 km/h obavlja se za 3,3 sekunde. Specijalno izdanje biće dostupno u Singapore Gray boji, a neke od uočljivijih izmena su crna „bubrežasta“ rešetka, kao i crne kapice za spoljne retrovizore. Takođe, na B stubu stoji nalepnica Mission: Impossible.

Što se tiče specijalne varijante Serije 5, ona je bazirana na „petici“ sa M Sport paketom opreme. Upotrebljena boja je Black Saphire, a postavljena je slična nalepnica na B stubu kao i kod prethodno opisanog M5. Unutar kabine dominira upotreba Dakota kože, koja je u ovoj specijalnoj ediciji takođe ofarbana u crno.

Serija 5 Mission: Impossible biće dostupna u sedan i karavan izdanju. Kupci će moći da biraju između tri motora: 523i, 523d i 530i.

Cena za M5 u ovom specijalnom ruhu počinje od 177.000 američkih dolara, dok Serija 5 Mission: Impossible sa motorom 523i startuje od 71.885 dolara dok varijanta sa 530i agregatom košta 79.800 američkih novčanica.

 

(278)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments