1. Home
  2. Vesti
  3. Audi prepun ideja – Q9 na vidiku
Audi prepun ideja – Q9 na vidiku
0

Audi prepun ideja – Q9 na vidiku

242
0
Podelite sa prijateljima:

U međuvremenu, krosover manji od Q2 nije u planu.

Q8 je najnovija i najimpresivnija Audijeva SUV akvizicija. Međutim, čak i on bi mogao da bude uskoro zasenjen još luksuznijim modelom. Autocar tvrdi, citirajući uhapšenog Ruperta Štadlera, da Nemci analiziraju mogućnost lansiranja nove SUV perjanice. Naravno, sve zavisi od potencijalne zainteresovanosti kupaca.

„Kupci će nam reći šta žele u budućnosti. Vreme će reći svoje“, rekao je Štadler tokom lansiranja Q8 u Šenženu.

Mark Lihte, šef dizajna marke iz Ingolštata, praktično je ponovio Štadlerove reči rekavši da „postoji toliko, toliko ideja“.

U Audiju smatraju da ima prostora za još veći, skuplji i impresivniji SUV model, pozicioniran iznad Q8, koji bi se stavio naspram Range Roverovih pulena, pa čak i Bentley Bentayge i slično. Ukoliko dobije „zeleno svetlo“, novi Q9 će verovatno biti baziran na istoj platformi kao i Q8, koja čini osnovu i za Porsche Cayenne i Lamborghini Urus, ali će po svim aspektima biti bolji od Q7 i Q8.

S druge strane spektra, u Ingolštatu nemaju planove da idu ispod Q2, jer smatraju da takav biznis plan ne bi „pio vodu“. Audi smatra da A1 odrađuje odličan posao u vidu ulaznog modela, tako da krosover manji od Q2 „ne bi radio posao“.

 

(242)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments