1. Home
  2. Vesti
  3. Ekskluzivno – Grand Motors se rastaje s Volvoom!
Ekskluzivno – Grand Motors se rastaje s Volvoom!
5

Ekskluzivno – Grand Motors se rastaje s Volvoom!

759
5
Podelite sa prijateljima:

Kako ekskluzivno saznajemo, Grand Motors, ovlašćeni uvoznik i serviser automobila marke Volvo, do kraja godine prekida saradnju sa švedskim premijum proizvođačem. Od početka 2019. prava na prodaju i servisiranje Volvoovih automobila će preuzeti Kia Motors Adria Group, odnosno njena podružnica u Srbiji, Kia Motors Srbija.

Ovo su dobre vesti za sve ljubitelje Volvoa, jer je za očekivati da će Grand Motors spustiti cene u cilju rasprodaje preostalih zaliha.

 

(759)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

5 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Kako „dobra vest“ 🙂 Eto sada dolaze razni „džokeri“ i za volvo 🙂

Zvezdan Božinović

Uskoro očekujemo i „popust“ od 20% na Volvo, a ono iznos sniženja cene samo 300 evra (ili slično) u odnosu na period pre uvođenja ove promotivne akcije (za Sportage na primer). Dakle, kažu 20% sniženja a u stvari 3%. Kako to prolazi kod inspekcija nije mi jasno. Mogli su da stave i cenu od 50 hiljada evra pa da kažu da je cena prepolovljena 🙂 Ubuduće nećeš moći da dobiješ poštenu ponudu ni za Volvo. Ono kad se sa nekim rukuješ, pa moraš da prebrojavaš prste da ti nije ukrao neki slučajno….

moron

Nedavno im svratih do „saluna“ KIE u Zemunu i ispade, kada je ceed i ceed SW u pitanju, da je „sajamski popust“ od 20% samo na lagerska vozila i da su sva iz 2017. godine. Bruka od cena. I od nivoa potcenjivanja zdravoga razuma.

Zvezdan Božinović

Zato i imaju vozila iz C segmenta na Vidovdan, iz 2017. godine. Veću dozu uvrede za inteligenciju retko gde sretneš.

moron

Sada imaju jednu potpuno „novu akciju“… „Do kraja Svetskog prvenstva ili do isteka zaliha“. Visina „popusta“ je, naravno, ostala ista …