1. Home
  2. Vesti
  3. Zanimljivost dana: Mercedes rekorder sa lica mesta
Zanimljivost dana: Mercedes rekorder sa lica mesta
0

Zanimljivost dana: Mercedes rekorder sa lica mesta

670
0
Podelite sa prijateljima:
Nedavno ste na našem sajtu imali prilike da pročitate vest o Mercedesu sa najvećim brojem kilometara na satu. Reč je o 240D modelu W123 generacije iz 1985. godine, koji posle pet generalki ima pređenih neverovatnih 5,6 miliona kilometara.
U međuvremenu nam se javio jedan od naših čitalaca, koji ovih dana uživa na odmoru na Kanarskim Ostrvima i to u gradiću Maspalomas. Zvonimir je za ovaj Mercedes čuo upravo na našem sajtu i kada ga je ugledao tokom godišnjeg odmora nije mogao da propusti priliku da se u njemu provoza.
Nemački automobil je izuzetno popularan među turistima pa su se u njemu tokom godina vozile mnoge zvezde i još veći broj „običnih smrtnika“. Vozač je potvrdio kilometražu i da osim regularnog održavanja većinu vremena i ne zahteva veće popravke.

Zvonimir dodaje da je tokom odmora video Mercedes kako su prilazi i mahao da ga zaustavi. Na njegovo iznenađenje vozač se zaustavio i sa zadovoljstvom pružio vožnju i pozirao za slike. On takođe nije želeo da naplati vožnju, ali posle većeg ubeđivanja je prihvatio bakšiš od pet evra.

Ovom prilikom želimo da se zahvalimo Zvonimiru što nam je poslao ove prelepe slike.

(670)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments