1. Home
  2. Video
  3. Putin pokazao svoju novu limuzinu princu Abu Dabija
Putin pokazao svoju novu limuzinu princu Abu Dabija
0

Putin pokazao svoju novu limuzinu princu Abu Dabija

7.03K
0
Podelite sa prijateljima:

Tokom posete princa Abu Dabija, princa Muhameda Al Nahjana u Moskvi, ruski predsednik Vladimir Putin pokazao je arapskom princu svoju novu predsedničku limuzinu. 

Kamere koje su ispratile sastanak princa i Putina zabeležile su trenutak kada su ušli u novu limuzinu, koja nosi naziv Cortege. Udobni četvorosed očigledno je impresionirao arapskog princa koji je u jednom trenutku rekao: „Bolji je od Mercedesa“.

Putinova limuzina naći će se i u javnoj prodaji, mada naravno ne u istoj specifikaciji. Pun opis automobila još uvek nije saopšten, a u ruskoj javnosti govori se da se pod haubom nalazi V12 agregat koji razvija 800 konjskih snaga. Potpuna specifikacija ove limuzine biće objavljena na Salonu automobila u Moskvi.

Cortege inače ima u planu i razvijanje SUV-a, potom malog sedana pa čak i minivana. Cilj je pre svega plasiranje ovih automobila na domaćem tržištu, a potom i izvoz u ostale zemlje.

 

(7029)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments