1. Home
  2. Life
  3. Tehnologija & IT
  4. Ford patentirao još jednu bisernu ideju
Ford patentirao još jednu bisernu ideju

Ford patentirao još jednu bisernu ideju

357
0
Podelite sa prijateljima:

Ovom patentu se potencijalno mogu najviše obradovati kamperi. Samo oni znaju koliko problema uzrokuju razne bube, insekti i ostale čari prirode. Kako obezbediti privatnost u odnosu na ove neželjene kompanjone, odgovor je probao da pruži Ford.

Naravno da svako od nas može da se presvuče u svom automobilu, doduše ukoliko poseduje dovoljno treninga joge, ali postoji li način da to uradimo sa manje stresa? Evo kako.

Kao što su to nekada činile dame u filmovima iz pedesetih godina, Ford je probao da obezbedi svojevrsan paravan, zavesu čijim razvlačenjem dobijate svoje parče mira i intime, kako od insekata, tako i od radoznalih komšija, ili komšinice možda.

Patentirani gadžet će vam, pored privatnosti, obezbediti i zaklon od Sunca, s obzirom da je izrađen od posebnih materijala koji amortizuju dejstvo izvora života na Zemlji, kao i koristan prostor za razne namene koje vam mogu pasti na pamet.

Ma koliko ovo nama delovalo trivijalno, mora se priznati da je patentom promovisana jednostavnost i elegancija koja je prikladna za korišćenje na svakom krosoveru, pa čak i hedžbek automobilu.

Dakle, veoma je moguće da će ovaj izum, uskoro naći na listi opcionala prodavaca vozila marke Ford.

“Genijalna” ideja je završila u arhivi američkog Zavoda za zaštitu intelektualne svojine, pod brojem US 2018/0147918 A1.

(357)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments