1. Home
  2. Vesti
  3. Da li je Karem Benzema najnestrpljiviji da se vrati kući posle finala? (Video)
Da li je Karem Benzema najnestrpljiviji da se vrati kući posle finala? (Video)
0

Da li je Karem Benzema najnestrpljiviji da se vrati kući posle finala? (Video)

987
0
Podelite sa prijateljima:

Zvezda Real Madrida je sinoć postigao prvi, jedan od najneobičnijih golova u istoriji finala Lige šampiona, a pre utakmice, putem društvene mreže Instagram, podelio je sa nama fotografije jednog posebnog primerka iz njegovog voznog parka.

Kao što vidimo, Benzema ima sjajan ukus. Izabrao je dvobojni primerak, odnosno kombinaciju sive i crne  boje za svoj novi Bugatti Chiron. Uz to, ističu se i odlično pristaju hromirani točkovi od lake legure.

E sad, kao što možete pretpostaviti, ovo nije prvi Bugatti u garaži Benzeme. On naravno poseduje i Veyron. Međutim, prethodnik Chirona je specificiran u drugačijoj kombinaciji od kasnije izabranog modela.

Ovo je idealna prilika i da vas podsetimo na, pre para dana objavljenu vest, da je stoti primerak Bugatti Chirona, sišao sa proizvodnih traka fabrike u Molshajmu.

Možda vam se čini da je to mali broj vozila, ali treba znati da na mesečnom nivou, pogoni proizvedu samo šest “standardnih” Chirona, dok je proizvodnja ovog modela ograničena na svega 500 primeraka. Kao da ovo nije dovoljno limitirana serija, i kao da Chiron nije ionako super poseban, proizvođač ima u planu da izbaci veoma mali broj primeraka iz edicije Chiron Sport.

Na kraju, šta mislite, koliko je ovih 1.500 konja stimulisalo Benzemu pred sinoćni meč, u kome mu je svu slavu preuzeo jedan drugi majstor, Geret Bejl.

Onakvu golčinu ne pamtimo, mada ima tu još jedan sličan, koji je postigao Ronaldo. Uostalom, izaberite sami koji je atraktivniji!

 

(987)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments