1. Home
  2. Sajmovi
  3. Ženeva 2018
  4. Alfa Romeo Stelvio i Giulia Quadrifoglio u Nirburgring izdanju (galerija)
Alfa Romeo Stelvio i Giulia Quadrifoglio u Nirburgring izdanju (galerija)
0

Alfa Romeo Stelvio i Giulia Quadrifoglio u Nirburgring izdanju (galerija)

291
0
Podelite sa prijateljima:

Alfa Romeo slavi svoja dva rekordera na Nirburgirngu, Stelvio i Giuliu sa posebnim edicijama. 

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio je u septembru 2016. godine postavila novo rekordno vreme na Nirburgringu u konkurenciji limuzina sa četvoro vrata – 7 minuta i 32 sekunde. Međutim, u međuvremenu je vreme „popravio“ Jaguar sa XE SV Project 8 sa 7 minuta, 21 sekundom, krajem prošle godine. Naravno, to nije sprečilo Alfu da pripremi specijalnu ediciju izazovne Giulije.

Sada, sa „NRING“ oznakama, ova dva specijalna izdanja Giulije i Stelvija će biti striktno ograničena na 108 jedinica (po modelu), u cilju proslave svake godine Alfinog postojanja. Da bi se dodatno isticali u odnosu na regularne modele, premijum marka FCA će ih obojiti u ekskluzivnu „Circuito“ sivu nijansu, uz elemente od ugljeničnih vlakana, poput obloga spoljnih retrovizora, prednjeg bedža i insertacija u pragovima. Tonirana stakla, aktivni tempomat, takođe su deo paketa, kao i Harman Kardon audio sistem i 8,8-inčni info-zabavni sistem.

Ponos FCA što se tiče agregata, 2,9-litarski biturbo V6 nije doživeo nikakve promene.

 

(291)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments