1. Home
  2. Vesti
  3. 5 najgorih hot heč modela svih vremena
5 najgorih hot heč modela svih vremena
1

5 najgorih hot heč modela svih vremena

11.47K
1
Podelite sa prijateljima:

Britanski časopis AutoCar sastavio je listu najgorih hot heč automobila u istoriji. Istu prenosimo u potpunosti.

5. MG Metro Turbo

Kada se pojavio na tržištu davne 1983. godine, MG Metro Turbo bio je jedan od retkih hot heč modela. No, ubrzo će dobiti snažnu konkurenciju kojoj kako kažu Britanci nije dorastao. AutoCar kaže za ovaj model da je bio užasno lošeg kvaliteta, nepouzdan i sa ogromnom turbo rupom.

4. Alfa Romeo Arna

Japanski automobili mahom su poznati po svojoj pouzdanosti i dugovečnosti, Italijani su fantastični dizajneri. Šta bi moglo poći naopako u saradnji Alfa Romea i Nissana? Za početak da dozvolite Japancima da dizajniraju automobil, a Italijanima da se bave mehaničkim sklopom. Britanski magazin opisuje ovaj model kao potpuni promašaj.

3. Renault Sport Clio V6 MK1

Automobil čudnog, ali atraktivnog izgleda. Pojavio se na tržištu 2001. godine, a pod haubom je imao V6 agregat. Međutim, automobilski časopis sa ostrva tvrdi da je ovaj Clio imao preveliku masu, premeko ogibljenje i isuviše kratko međuosovinsko rastojanje, zameraju mu i da nije bio dovoljno brz.

2. Peugeot 207 GTi

Francuzi, a pogotovo Peugeot, imaju dugu tradiciju u hot heč segmentu. No, 207-ica u GTi izdanju koja se na tržištu pojavila 2007. godine nije model kojim će se Francuzi u budućnosti hvaliti. Engleski magazin veruje da je ovo model samo za zaborav.

1. Volkswagen Golf GTI Mk3

Početkom devedesetih godina prošlog veka završeno je „zlatno doba“ performantnih hedžbeka. Modeli koji su usledili mahom nisu dostigli slavu svojih prethodnika. No, slažemo se da je od svih Golf GTI modela, „trojka“ sigurno najlošija. Pored manjka atraktivnosti, AutoCar tvrdi da je i užitak za volanom bio neubedljiv.

(11470)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
126P

Ako Englezi kažu onda je sigurno tako.