1. Home
  2. Vesti
  3. Peugeot 3008 je najprodavaniji plug-in hibrid u Evropi
Peugeot 3008 je najprodavaniji plug-in hibrid u Evropi
0

Peugeot 3008 je najprodavaniji plug-in hibrid u Evropi

236
0
Podelite sa prijateljima:

Franački lav nastavlja da ređa uspehe.

Čini se da Peugeot uživa u blagostanju. Njegov dvojac 208/2008 nalazi se na vrhu liste najpopularnijih modela na Starom kontinentu, a vrlo blizu njih je i 3008-ica. Za razliku od subkompaktnih modela, potonji SUV nema pravo na EV izdanje, ali poseduje PHEV varijantu.

U proteklom mesecu Peugeot 3008 je sa 3.611 registracija bio ubedljivo najprodavaniji plug-in hibrid u Evropi. Iza njega je Ford Kuga (2.898), dok je na trećem mestu BMW Serije 3 (2.891).

Na četvrtoj poziciji u februaru našao se Volvo XC40 koji se probio do 2.505 kupaca, sa tim da je petoplasirani BMW X1 uz 2.355 isporuka.

Top 10 najprodavanijih plug-in hibrida u Evropi za februar 2022. godine:

 

(236)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments