1. Home
  2. Video
  3. Procurele fotografije enterijera Lamborghini Urusa
Procurele fotografije enterijera Lamborghini Urusa
0

Procurele fotografije enterijera Lamborghini Urusa

389
0
Podelite sa prijateljima:

Trenutak se bliži, 4. decembra, kada će Lamborghini konačno skinuti veo sa superSUV-a, Urusa. U međuvremenu, pojavile su se tri špijunske fotografije na Instagramu, koje prikazuju enterijer novajlije, sa očiglednim uticajem Audija. Tu je tandem ekrana osetljivih na dodir na centralnoj konzoli, što je novi trend među premijum proizvođačima. Gornji služi za potrebe info-zabavnog sistema, dok je drugi interfejs HVAC sistema, viđenog na novim A8 i A7.

Detaljnija analiza daje uvid u donju sekciju centralne konzole, gde se nalazi ANIMA kontroler (Adaptive Network Intelligence Management), koji je drugačiji naziv za selekciju režima vožnje. Urus će imati postavke za vožnju po snegu i pesku, tako da neće biti rezervisan isključivo za asfalt.

Kompletno digitalan klaster instrumentacije je Lamborghinijeva verzija druge generacije Audijevog Virtual Cockpita, već viđenog u spomenutim perjanicama. Tu su heksagonalni ventilacioni otvori, koji pružaju robusniji izgled kabinskog prostora.

Sedišta presvučena kožom su relativno tanka, sa uočljivom lateralnom podrškom.

Da podsetimo, ispod haube će se naći 4,0-litarski V8 biturbo motor sa 650 konja. Upravljanje će biti na sve točkove. Sve ćemo znati za tri nedelje.

 Izvor: Instagram

(389)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments