1. Home
  2. Vesti
  3. Volkswagen Arteon – svečana premijera u Srbiji (promotivna vest)
Volkswagen Arteon – svečana premijera u Srbiji (promotivna vest)
0

Volkswagen Arteon – svečana premijera u Srbiji (promotivna vest)

259
0
Podelite sa prijateljima:

Domaćoj publici predstavljena je nova Volkswagen zvezda na nesvakidašnjoj  umetničkoj izložbi, a ne uobičajenoj promociji. Simbolika je bila jasna. Ništa manje i ništa više, do čiste umetnosti.

Novi Arteon je predstavljen i izložen kao inovativni artefakt, u kategoriji nestvarnog i nemogućeg. Jasno se video smeli iskorak ka luksuznoj premijum klasi.

U okviru kampanje “Autoportret budućnosti”  čija je tema susret nadolazećih tehnologija i umetosti, pet talentovanih fotografa imalo je tu slobodu da jedan dan prožive sa Arteonom, spoznaju ga i učine besmrtnim kroz svoj objektive. Ovo je ujedno i sjajan primer davanja iskrene podrške Volkswagena  umetnosti i prostora stvaraocima, da kroz kultni brend iskažu svoj talenat. Upravo ti doživljaji postaju njegov vizuelni identitet.

Arteon se uklopio jednako dobro u najrazličitijim okruženjima. Od omiljenog mesta ljubitelja adrenalina – glinare, senovitih kutaka koji podsećaju na njujorški Bronks, do sanjivog dorćolskog Starog Mlina. Arteon je svuda ostajao svoj i upečatljiv, bez obzira na okolnosti i okruženja.

Autentične fotografije bile su predivan šlagvort za glavni trenutak, u kojem je direktor marke Volkswagen za Srbiju i Crnu Goru, gospodin Milan Lazić, otkrio zvezdu večeri, pretvorivši celokupan izložbeni prostor u galeriju.

Mnogobrojni ugledni gosti i poslovni partneri, po prvi put su videli Arteon, učestvujući u nastajanju nečeg novog i jedinstvenog.

 

(259)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments