1. Home
  2. Sport
  3. F1
  4. Felipe Masa upozorio Maksa Ferštapena
Felipe Masa upozorio Maksa Ferštapena
0

Felipe Masa upozorio Maksa Ferštapena

105
0
Podelite sa prijateljima:

Felipe Masa je upozorio Maksa Ferštapena da „pripazi“ u vezi sa izjavama datim medijima, nakon što se Holanđanin našalio na račun brazilskog naroda na VN Bahreina.

Naime, Ferštapen nije baš bio oduševljen Masom posle kvalifikacija, rekavši da mu je Masa zasmetao na kraju pripremnog kruga, pre samog letećeg starta. Na pitanje u subotu veče, da li planira da razgovara sa Masom u vezi sa incidentom, Ferštapen je odgovorio: „Pa, on je Brazilac tako da tu nema prostora za razgovor“.

Mada je komentar dat u šali, Masa to očigledno nije tako doživeo. Brazilac je kasnije u izjavi za brazilsku radio stanicu UOL Esporte u nedelju nakon trke rekao: „Rekao sam mu danas da bude oprezan sa izjavama jer će voziti na VN Brazila krajem godine i moraće da se trka tamo.

Bez sumnje, nije u redu da tako priča o Brazilcima a da ne zna ni o čemu govori.“

Što se tiče incidenta o kojem je reč, Masa je izbio ispred Ferštapena u poslednjoj krivini pred brzi krug. Ferštapen je morao da uspori kroz krivinu da bi napravio razliku između sebe i Brazilca, što je po njegovim rečima uticalo negativno na brzi krug.

Masa, s druge strane, zbunjen je kritikama i smatra da devetnaestogodišnji Holanđanin traži nekoga da svali krivicu zato što ga je nadmašio timski kolega, Danijel Rikijardo.

„On ne zna o čemu govori jer nisam uradio ništa što bi ga ugrozilo. On samo želi da pronađe razlog što je timski kolega bio bolji od njega, potreban mu je neko da svali krivicu na njega.

Rekao sam mu: ’Ista stvar se desila između Nika Hulkenberga i mene i da li si čuo da sam se žalio?’ Pre nego što započneš brzi krug, moraš biti u najboljoj mogućoj poziciji. Ako ti to ne uspe, sam si kriv.“

 

(105)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments