1. Home
  2. Vesti
  3. Redizajnirani Peugeot 308 – prve slike „procurele“ na internet
Redizajnirani Peugeot 308 – prve slike „procurele“ na internet
1

Redizajnirani Peugeot 308 – prve slike „procurele“ na internet

383
1
Podelite sa prijateljima:

Volkswagenov trio u vidu Golfa, Octavije i Leona je u naletu, a Renault pravi ofanzivu sa svojim verzijama Meganea. To je bio dovoljan signal da Peugeot pripremi restilizaciju za svoj adut u C segmentu – 308.

Sudeći po „procurelim“ fotografijama, izmene nisu drastične, ali sasvim dovoljne da „lavić“ izgleda svežije.

Najuočljivije modifikacije su, naravno, primetne na anfasu. Oblik maske hladanjaka je nešto drugačiji a uveden je i „mrežasti“ tretman. Tačkasta LED dnevna svetla su zamenjena modernijim rešenjem vidu linije, lociranim na istom mestu. Peugeot je takođe revidirao odbojnik, podarivši mu veće bočne ventilacione otvore, kao i nova svetla za maglu.

Pozadi, promenjena je grafika svetala, mada se čini i da je odbojnik prošao redizajn. Kada stignu kvalitetnije slike, moći ćemo da procenimo stvari bolje. Čini se da redizajnirana 308-ica neće biti „počašćena“ sjajnim i-Cockpitom, implementiranim u 3008, što znači da će ovaj „Francuz“ raspolagati analognim rešenjem kada je reč o klasteru instrumentacije. Da podsetimo, jedan od glavnih rivala, VW Golf, opciono je dostupan sa digitalizovanom postavkom.

Restilizovani Peugeot 308 bi trebalo da u motorizaciju uvrsti i novorazvijeni turbo dizel – 1.5 BlueHDI u verzijama sa 100 i 120 ks.

Oficijelno lansiranje je zakazano za jun.

 

(383)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Džaba im izvršene izmene kada su zaboravili da reše osnovni problem. Nevidljive instrumente. Koje nekim ljudima zaklanja gornji deo volana. Najmanje (i najjeftnije) što su mogli da urade je bilo da iskoriste (i) odozgo „zasečeni“ volan iz 3008 mk2 ili 5000 mk2.
Tuga.