1. Home
  2. Hedonizam & Adrenalin
  3. Kombinezon za putovanja koji donosi revoluciju u domenu komfora (VIDEO)
Kombinezon za putovanja koji donosi revoluciju u domenu komfora (VIDEO)

Kombinezon za putovanja koji donosi revoluciju u domenu komfora (VIDEO)

286
1
Podelite sa prijateljima:

Ukoliko ste zavisnik od putovanja, sigurno su vam poznate sve teškoće koje idu s ovim zadovoljstvom, pogotovo što se tiče dugog sedenja. Firma „Onesuit“ sada želi to da promeni. Reč je o kombinezonu na naduvavanje, koji je upravo stigao na tržište.

Doduše, lansirana je probna serija, dok će proizvod biti široko dostupan od marta 2019.

Kombinezon je nazvan „švajcarski vojni nož među predmetima za putovanje“, jer uključuje 15 podešavanja koje putovanja čine prijatnijim. Za svaku situaciju postoji adekvatan odgovor, kada prolazite aerodromsku kontrolu, kada želite da operete zube, čitate knjigu itd. Naravno, svi znamo gde leži glavni problem sa kombinezonima, a on se zove hitan odlazak u toalet.

Kombinezon uključuje i jastuk za vrat na naduvavanje, kao i kapuljaču, tako da ukoliko želite da odremate, samo treba da naduvate dotične elemente.

Kombinezon dolazi sa odvojivim džepovima, unutrašnjim džepom za veće stvari poput novina ili tableta, „kengurski“ džep sa još jednim odeljkom sa rajferšlusom, kao i kargo džepovima. Čak poseduje i sklopivu četkicu za zube, u slučaju krajnje nužde.

Možda je najpraktičija solucija kombinezona takozvani RExS (rešenje za zadnji izlaz), što je „fensi“ naziv za rajferšlus na zadnjem delu, koji omogućava obavljanje male i velike nužde bez potrebe da se iskače iz „odela“.

Inače, proizvod je testiran u okviru 4 miliona kilometara putovanja i garantuje da će se svaki let ili vožnja pretvoriti u prvoklasan doživljaj. Tako kaže ekipa iz „Onepiecea“.

AutoRepublika

 

(286)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Šta sve živ čovek neće da smisli …