1. Home
  2. Hedonizam & Adrenalin
  3. BMW M Performance Parts Concept demonstrira novi program za M2 (GALERIJA)
BMW M Performance Parts Concept demonstrira novi program za M2 (GALERIJA)

BMW M Performance Parts Concept demonstrira novi program za M2 (GALERIJA)

204
0
Podelite sa prijateljima:

Obilje novih komponenti od ugljeničnih vlakana će biti dostupno za BMW M2 Competition.

Bavarci su na Festivalu brzine u Gudvudu predstavili modifikovani M2 Coupe pod nazivom BMW M Performance Parts Concept. Doduše, popularni nemački premijum proizvođač već ima bogatu ponudu M Performance Parts komponenti, ali su u Gudvudu predstavljene i neke nove stvari, a što se M2 tiče, BMW tvrdi da je dotični model 60 kilograma lakši, uz izvesna aerodinamička unapređenja.

Koncept je predstavljen u „Frozen Black“ metalik boji sa zlatnim akcentima, ali ono što „bode oči“ je široka primena ugljeničnih vlakana. Maska hladnjaka je napravljena od ovog materijala, a biće dostupna za M2 Competition već krajem ovog meseca. Nova hauba takođe stiže i štedi 8 kilograma na masi. Što se ostalih delova od ugljeničnih vlakana tiče, tu su nova prednja krila (dostupna od novembra), zadnji poklopac prtljažnika (štedi dodatnih pet kilograma), kao i krov, koji će biti dostupan od marta naredne godine.

Vrata prtljažnika odlikuje revidirani spojler, a dostupan je u tandemu sa M Performance zadnjim difuzorom. U ostale aero komponente se ubrajaju dva kompleta, jedan za prednji deo a drugi za bočne pragove.

Što se unutrašnjosti tiče, tu su nova sportska sedišta, takođe od ugljeničnih vlakana, presvučena alkantarom. Ona odbijaju dodatnih 13 kilorama, a vozač će moći da uživa u novom M Performance Pro volanu.

Kada govorimo o ogibljenju, M Performance opruge približavaju karoseriju tlu za 20 milimetara, a naplaci su takođe novi, prečnika 19 cola (štede dodatnih šest kilograma u odnosu na standardne M2 Competition točkove).

 

(204)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments