1. Home
  2. Vesti
  3. Games2win u partnerstvu sa AQOS Technology
Games2win u partnerstvu sa AQOS Technology
2

Games2win u partnerstvu sa AQOS Technology

334
2
Podelite sa prijateljima:

Jedna od najvećih svetskih kompanija za izradu video igrica, Games2win, sa sedištem u San Francisku i Mumbaju, sa preko 150 miliona klijenata, objavila je informaciju o potpisivanju ugovora sa srpskom kompanijom AQOS Tehnologies iz Beograda. Predmet ugovora je pravo korišćenja više modela automobila nastalih u AQOS radionici, za potrebe razvoja globalnog tržišta igrica za mobilne telefone (Global Mobile Games).

Govoreći o novouspostavljnom partnerstvu, izvršni direktor i suvlasnik kompanije Games2win, Alok Kejrival, je izjavio: “Posedujemo jednu od najvećih svetskih platformi za video igrice na temu vožnje. Mnoge od njih, kao na primer Vozačka akademija (Driving Academy – iTunes / Android) ili Visoka škola vožnje (High School Driving Test – iTunes/Android) su rangirane na najvišem nivou, u globalnim razmerama. Igrači vole da voze nove, uzbudljive i odlično dizajnirane automobile u tim igricima, a naše partnerstvo sa kompanijom AQOS, obezbediće im upravo to. Sada smo omogućili korisnicima naše igrice Vozačka akademija, da izaberu neke izvanredne primerke automobila koji su razvijeni od strane srpske kompanije.”

 

 

Alok je nastavio sa izlaganjem, “Trudimo se da ohrabrimo najtalentovanije dizajnere na svetu kako bi njihove kreacije našle svoje mesto u našim igricima. Mnogo je automobilskih dizajnera čiji fenomenalni radovi ne dožive da uđu u serijsku proizvodnju. Games2win ceni njihov trud i rad, pa ih uključujemo u ponudu virtuelnih automobila koji mogu da se voze, uz autentičan doživljaj, iako se radi o video igrici.”

“Korisnicima video igrice je omogućeno da sami konfigurišu svoja izabrana vozila, a zatim da uživaju u osećaju koji vožnja u različitim ambijentima pruža. Kroz ovakve aranžmane, nadamo se dubljoj promociji talentovanih dizajnera i automobilskih kompanija koje briljiraju na temu dizajna. Naša želja je da automobili koji su u razvojnoj fazi, zaista uđu u serijsku proizvodnju. AQOS je prva kompanija sa kojom smo ušli u partnerstvo, a nadamo se da će ih biti više”.

Marko Cvetković iz beogradske kompanije AQOS Technologies je izjavio: “Srećni smo zbog partnerstva sa kompanijom Games2win, jednom od vodećih u svetu proizvodnje video igrica. Delimo zajedničke ciljeve i ideje, i to su prepoznale obe strane. Vozačka akademija je idealna platforma za prezentaciju naše vizije automobila, koji će u skoroj budućnosti postati realnost.

Video igrice su postale nezaobilazna stanica na putu do pune afirmacije novih proizvoda i novih marki. Postale su sastavni deo modernog života, pa su kao takve odlično mesto za sticanje prvih iskustava i podizanja svesti javnosti o postojanju jednog brenda sa velikim potencijalom, kakav je AQOS. Radujemo se saradnji sa kompanijom Games2win. Igrajte Vozačku akademiju, vozite AQOS modele i prepustite se uživanju u trenutku.’’

Igra je trenutno u finalnoj fazi testiranja.

(334)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
moronovog prijatelja prijatelj

Nadam se da grešim, nisam zlonameran i o ukusima se ne raspravlja, ali ovi renderi što se mene tiče za drugo sem za neku igricu i nisu. Npr dok „susjed“ Rimac već prodaje supersportske automobile za milione kod nas se renda… kupus.

Potpuno različita filozofija i biznis koncept je ono što Mate Rimac i Aqos rade. Ideja Aqosa svakako nije proizvodnja supersportskih elektromobila po cenama od 1,3 miliona evra, koji naplaćuješ avansno od kupaca. Ovo što vidite jeste render, ali ono što ne vidite je celokupan automobil (koji vidite) na hard disku. Pozz