1. Home
  2. Sajmovi
  3. Frankfurt 2017
  4. Lamborghini Aventador S Roadster – rapsodija u plavom (galerija)
Lamborghini Aventador S Roadster – rapsodija u plavom (galerija)
0

Lamborghini Aventador S Roadster – rapsodija u plavom (galerija)

227
0
Podelite sa prijateljima:

Sa 740 ks, Lamborghini Aventador S je rasna supersportska mašina koja budi navalu adrenalina. Kada se tome doda i odsustvo krova, dobijamo Aventador S Roadster, upravo predstavljen na IAA u Frankfurtu.

Ispod poklopca motora se nalazi isti atmosferski V12 kao i kod kupea, sa 740 konja i 690 Nm. Uparen sa sedmostepenom ISR transmisijom, „toples“ superautomobil ubrzava do stotke za samo 3 sekunde, a može da dostigne maksimalnu brzinu od 350 km/h.

Aventador S Roadster dolazi sa sistemom upravljanja na četiri točka, aktivnim ogibljenjem i tri EGO vozna režima: Strada, Sport i Corsa. Sve tri postavke su fino izbružene od strane Lambovih inženjera, da bi automobil bio upotrebljiv kako na stazi tako i u redovnom saobraćaju. „Corsa“ je naravno rezervisana za trkačku stazu.

Izbor boja karoserije uključuje 13 nijansi, među kojima su standardna Giallo Evros žuta i Ad Personam Blue Aeigir plava. Drugonavedena dolazi po dodatnoj ceni. Enterijer takođe može biti individualizovan kroz upotrebu različitih materijala i boja uključujući alkantaru i kožu, kao i miks ta dva. Lamborghinijev Ad Personam program kupcima nudi više od stotinu različitih opcija.

Novi Aventador S Roadster kreće u prodaju u februaru 2018., sa startnom cenom od 313.666 evra.

(227)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments