1. Home
  2. Vesti
  3. BMW serije 8 stupa na scenu 2018.
BMW serije 8 stupa na scenu 2018.
0

BMW serije 8 stupa na scenu 2018.

212
0
Podelite sa prijateljima:

Iz BMW grupe javljaju da će lansirati seriju 8 2018. godine, oživljavajući na taj način luksuzni kupe kao deo  strategije šireg zaokreta, koji podrazumeva fokusiranje na više pozicionirane sportske modele, pre nego kompaktna vozila.

„Serija 8 kupe će debitovati sledeće godine“, rekao je šef kompanije, Harald Kriger, na kompanijskom skupu u Minhenu.

„Mi osvežavamo naš čitav proizvodni portfolio i jačamo performantni aspekt. Naša strategija će se fokusirati na luksuzni segment, gde su ciljevi koji treba da budu postignuti“, rekao je Kriger.

BMW cilja da poveća prihode u klasi luksuznih automobila do 2020., i to „značajno“, rekao je Kriger.

Serija osam će biti bazirana na BMW-u serije 7 i popuniće prazninu između „sedmice“ i Rolls-Royce Wraitha u cenovnom razredu od 150.000+ evra.

Kupe sa dvoje vrata je planiran da stigne krajem 2018., dok se kabriolet očekuje godinu dana kasnije. M8 je još uvek pod razmatranjem. Verzija sa V12 motorom je takođe u igri.

BMW je seriju 8 proizvodio od 1989. do 1999. godine.

 

(212)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments