1. Home
  2. Life
  3. Dizajn
  4. Moderni Renault 4 već postoji u Japanu
Moderni Renault 4 već postoji u Japanu
4

Moderni Renault 4 već postoji u Japanu

16.34K
4
Podelite sa prijateljima:

Suzuki Lapin je tipično japanski kei automobil. Neki japanski proizvođači svoje kei modele pretvaraju u replike istorijskih zapadnih modela. Jedan od primera je Renault 4 na bazi pomenutog Suzukija.

Kompanija DAMD nudi komplet za karoseriju koji prvoj generaciji Suzukija Alto Lapin (2002-2008) daje izgled blago modernizovanog Renaulta 4L.

Jasno je da je efekat uspešan, pošto je popularni francuski porodični automobil prepoznatljiv, sve do dijamanta na rešetki. Komplet uključuje štitnike, haubu, prednje branike, svetla, bočne zaštite, rešetku, pa čak i logo. Nudi se nekoliko opcija za kompletiranje asortimana, kao što je krovni nosač. Lapin zadržavaju svoje originalne dimenzije i proporcije, a rezultat podseća na blago „deformisani” 4L koji ima nešto neobično.

Ako se pogleda bliže, Suzuki Lapin i Renault 4 imaju mnogo toga zajedničkog. Oba su dizajnirana kao praktični i pristupačni automobili sa ograničenim dimenzijama i optimizovanim unutrašnjim prostorom. Kao i njihove siluete, njihove dimenzije su takođe veoma bliske: 3,40 m dužine, 1,48 m širine i 1,51 m visine u poređenju sa 3,65 m dužine, 1,49 m širine i 1,55 m kada je u pitanju 4L. Oba imaju „cipele“ od 13 inča. Ovo objašnjava zašto ovaj DAMD-ov komplet tako dobro funkcioniše na malom Suzukiju.

U zavisnosti od izabranih opcija, set košta između 2.380 do 2.600 evra.

AutoRepublika

(16337)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

4 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
S mile

Obadva su extra, ali R4 je R4

Matija

Uspela transformacija! 🙂 U svakom slucaju, mnogo je blizi originalu nego ono SUV-cudo koje je Reno nedavno predstavio kao naslednika R4!

Stole

Košta od 8200$ za bazni model sa malo opreme prelazi 10000 pa i 12500..

Vladimir Bojkovic

serpa je serpa,da li Zepter ili Metalac.