1. Home
  2. Vesti
  3. Škoda je započela s preuređenjem izložbeno-prodajnih salona širom sveta
Škoda je započela s preuređenjem izložbeno-prodajnih salona širom sveta
0

Škoda je započela s preuređenjem izložbeno-prodajnih salona širom sveta

640
0
Podelite sa prijateljima:

Češki proizvođač automobila Škoda Auto je započeo kampanju uvođenja novog korporativnog dizajna u izložbeno-prodajnim salonima marke. Oko četiri hiljade objekata razasutih u državama gde je slovenski brend tržišno zastupljen, spremno je za postepeno preuređenja.

Možda je ovo došlo kao iznenađenje, ali kada se pogleda logično, onda i nije baš. Naime, prvi salon koji će dobiti novi korporativni identitet jeste onaj koji je nedavno otvoren u Vijetnamu. S druge strane, prvi maloprodajni objekat Škode koji će dobiti novo ruho, a lociran je u Evropi, jeste onaj u Estoniji.

Još jedna novina se tiče uvođenja prvog ikada objekta pod nazivom Škoda City Store, a koji je ugostio prve goste još u oktobru, i to u našem glavnom gradu, u Beogradu. Dalje, izložbeni salon s naglaskom na digitalnom iskustvu kupaca, tada je kreiran u Kuvajtu.

“U sred smo strateške promene u vezi korporativnog dizajna. Najveća je izmena u poslednje tri decenije, upravo sada u toku, a započeli smo s informisanjem javnosti i podelom prigodnih pres materijala, da bismo sada produžili sprovođenje zamisli sa renoviranjem prodajnih punktova širom sveta. Izložbeno-prodajni saloni su mesto najvažnijeg susreta onude i tražnje, jer to su tačke gde se kupci mogu lično upoznati sa Škodom i vrednostima koje marka zastupa,“ kazao je Martin Jan, član upravnog odbora preduzeća, zadužen za prodaju i marketing.

Takozvano rebrendiranje, zapravo promena stila distributivne mreže u matičnoj Češkoj Republici je u planu kompanije za period između 2024. i 2026. godine, navela je glasnogovornica firme po imenu Škoda Auto. Žena se zove Mihaela Sklenarova.

Škoda je pristupanje ovim radnjama nagovestila još u avgustu 2022. godine, kada je prvi put pričala i o zameni logotipa, novim korporativnim bojama: smaragdnom i takozvanom električnom zelenom.

AutoRepublika

(640)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments