1. Home
  2. Hedonizam & Adrenalin
  3. XS Design tjunirao Opel Astru PHEV
XS Design tjunirao Opel Astru PHEV

XS Design tjunirao Opel Astru PHEV

305
2
Podelite sa prijateljima:

Novi Opel Astra je sada u prodaji, uključujući i najefikasniju verziju u ponudi, Astru PHEV. Taj model je izabrala kompanija sa znakom munje kako bi stručnjaci iz XS Designa mogli da iskoriste svoje iskustvo i transformišu kompakt u sportskiji i atraktivniji, sa legendarnim imidžom.

Sa sportskim verzijama i verzijama sa visokim performansama je Opel završio, a GSi i najradikalniji OPC su praktično stavljeni u zaborav. Sada je nemački brend posvećen maksimalnoj održivosti, što ne sprečava u potpunosti nešto što pruža više sportski stil. Barem što se imidža tiče, i zbog toga su direktori firme pribegli nekim nepoznatim nemačkim stručnjacima za tjuning.

Oni su poznati kao XS Design i bili su prvi koji su imali privilegiju da prilagođavaju novu Opel Astru PHEV jedinstvenim stilom koji podseća na istroijske performantne modele kao što je Opel Manta 400. Sa bojama Opel Motorsport, ova hibridna verzija novog kompakta dolazi sa karoserijom ofarbanom u belo i krovom, stubovima vetrobrana, retrovizorima i zadnjim spojlerom farbanim u sjajno crno, kombinacijom koja se može naći u katalogu modela kada birate sofisticiranu završnu obradu „Ultimate“

Istina je da iz XS Designa nisu menjali karakteristike modernog dizajna koji nosi Opelov model, gotovo i poštujući „Vizor“ rešetku jer umesto sjajne crne ploče ima tanke horizontalne letvice sa diskretnim logom divizije Motorsport u žutoj, sivoj i crnoj boji. Ali da, postoji nekoliko detalja koji snažno privlače pažnju: nizak klirens i alu felne sa veoma aerodinamičnom konstrukcijom.

Vešanje je pneumatsko i omogućava smanjenje visine karoserije preko kontrole u ​​tunelu menjača sve dok se ne udalji samo nekoliko milimetara od asfalta. Za točkove, stručnjaci iz XS Designa su pribegli jednom od svojih uobičajenih dobavljača, onima iz «RVNT Forged», jer je praktično sve rečeno: kovane su i time smanjuju težinu, i imaju prečnik od 20 inča sa montiranim pneumaticima dimenzija 245/30.

Unutra nema novosti, a ni na mehaničkoj strani, koja održava fabričku plug-in hibridnu konfiguraciju sa svojih 180 KS. Međutim, postoje loše vesti za one koji su zainteresovani za ovu kreaciju. A to je da, za sada, neće ići u proizvodnju, pošto je kreiran specijalno za nemački sajam tjuninga, koji će se održati u septembru, XS ​​Carnight na Olimpijskom stadionu u Berlinu. Sve zavisi od reakcija publik, što može navesti Opel da razmisli od daljem radu na ovom modelu.

AutoRepublika

(305)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
TheStig

Mmmm ovo mami uzdahe ljubitelja nekadasnjih opc modela koliko i tjunirana kosilica za travu 😂

Bungi

„Male“ je stavio gume.Trebao je uzeti barem 37 da bude pravi monster trak.Kad je bal nek je maskenbal.