1. Home
  2. Vesti
  3. VW T-Roc je bio najprodavaniji SUV model u Nemačkoj tokom septembra
VW T-Roc je bio najprodavaniji SUV model u Nemačkoj tokom septembra
3

VW T-Roc je bio najprodavaniji SUV model u Nemačkoj tokom septembra

365
3
Podelite sa prijateljima:

I kod SUV segmenta, Volkswagen je u vrhu tabele na domaćem terenu…

U septembru je model T-Roc bio najpopularniji SUV u Nemačkoj sa 2.855 registracija i ostaje na liderskoj poziciji u prva tri kvartala 2021. godine sa gotovo 43.000 isporučenih vozila.

Iza njega je ostala Hyundaijeva kona sa 2.826 prodatih jedinica, dok je podijum u septembru kompletirala Opelova Mokka uz 2.789 dostavljenih vozila. Top 5 su kompletirala još dva Volkswagenova modela, Tiguan koji je došao do 2.766 kupaca i T-Cross koji je našao put do 2.545 potrošača.

Dalje slede Mercedes GLC (2.105), BMW X3 (2.047) i Škoda Enyaq (2.027). Na devetoj poziciji našao se Audi Q3 koji je upisao 1.908 registracija u prošlom mesecu u Nemačkoj. Deseti na listi je Seat Formentor sa 1.861 prodatom jedinicom.

Zanimljivo je da među deset najbolje plasiranih ima samo jedan model koji nije produkt nekog domaćeg brenda ili nije deo nemačke grupacije – to je Hyundai Kona na odličnoj drugoj poziciji.

AutoRepublika 

(365)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Iznogud

Strava

J4ZZ3R

Samo Nemci mogu da kupe onakve divne i spektakularne enterijere kakve imaju T Roc i Kona. Izgledaju iznutra na nivou raskoši roštilja pored autobuske stanice

moron

😀😀😀