1. Home
  2. Vesti
  3. Ilon Mask potvrdio, proizvodnja Cybertrucka startuje tek krajem iduće godine
Ilon Mask potvrdio, proizvodnja Cybertrucka startuje tek krajem iduće godine
0

Ilon Mask potvrdio, proizvodnja Cybertrucka startuje tek krajem iduće godine

141
0
Podelite sa prijateljima:

Tesla i dalje ima problema da počne sa montažom najavljenih noviteta u predviđenim rokovima.

Po ko zna koji put, američka marka pomera početak proizvodnje novih vozila. Mask je još ranije potvrdio da će prednost imati Model Y i Model 3, koji nose prodaju ove marke na svojim plećima.

Ipak, daleko od toga da Cybertruck neće poneti svoj deo tereta. Prema poslednjim podacima saopštenim na početku avgusta ove godine, Tesla ima više od 1,25 miliona narudžbina za električni futuristički pikap.

No, sve te porudžbine moraće da pričekaju malo više… Ilon Mask, prvi čovek Tesle, potvrdio je da će proizvodnja Cybertrucka početi tek krajem naredne godine. Ali, to nisu najgore vesti.

Mask je naveo i da će biti neophodno više vremena da se proces montaže novog četvorotočkaša ubrza, pa ne očekuje masovnu proizvodnju sve do 2023. godine, i to krajem te godine…

Kada je Cybertruck predstavljen 2019. godine, automobilska industrija uhvaćena je na spavanju, jer je većina brendova do tada bežala od ideje o električnom pikapu. Otada su stigli brojni rivali, tako da Cybertruck defitinitvno neće biti prvi baterijski pikap koji će doći do kupaca.

Pre Teslinog asa to će učiniti Rivian R1T, Ford F-150 Lightining, kao i GMC Hummer EV.

AutoRepublika

(141)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments