1. Home
  2. Vesti
  3. Slupao Ferrari šest sati nakon što ga je preuzeo
Slupao Ferrari šest sati nakon što ga je preuzeo
3

Slupao Ferrari šest sati nakon što ga je preuzeo

987
3
Podelite sa prijateljima:

Ovonedeljna bizarna vest stiže iz Nemačke gde je vlasnik novog Ferrarija F8 Tributo uspeo da slupa automobil nakon što je svega šest časova proveo u njegovoj svojini.

Nesreća se dogodila prošlog petka, 13. marta, kada je 43-godišnji vozač preuzeo svog novog ljubimca na četiri točka. Bilo je potrebno više od godinu dana da automobil stigne do budućeg vlasnika, što je uobičajeni period čekanja za ovoliko prestižan model.

No, svega šest sati nakon što je prvi put seo u ovo moderno automobilsko remek-delo, (ne)srećni vlasnik uspeo je da ga gotovo uništi. Vozeći automobil na auto-putu, uz letnje gume na niskoj temperaturi i vlažnom asfaltu, izgubio je kontrolu nad vozilom zatim udario u betonsku barijeru uz sam put, odbio se i udario u minibus, da bi na kraju završio u zaštitnoj ogradi.

U tom tumaranju automobil je izgubio jedan zadnji točak, dok je prednji deo potpuno uništen. Vozač je prošao bez povreda, dok je njegov saputnik prebačen u bolnicu sa ozledama koje nisu opasne po život.

Ferrari F8 Tributo raspolaže sa više od 700 konjskih snaga, što je izuzetno velika brojka, i još veća nego što se čini kada za volanom sedi neko ko nije svestan da sa velikom snagom kod automobila dolazi i podjednako velika odgovornost.

Nemačka policija veruje da je vozač izgubio kontrolu nad vozilom ne samo zbog letnjih guma, već i zbog velike brzine. Istraga je u toku, a ovaj Ferrari je potpuno uništen…

AutoRepublika 

(987)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
don

budala

Bungi

Hajde da kažemo, lakomislen.Ja kad sam kupovao auto u salonu bio je decembar, ciča zima.Nije mi se nikako vozilo na ljetnjoj „obući“ pa sam doplatio za zimske gume, za broj manje plus čelične felne na njih, sačekao 10 dana da stignu, došao, odvezao . Nema potrebe srljati iako je veliki ego kod čovjeka da se pohvali novim automobilom.

Cuore sportivo

Sta se ta njemacka toliko hvali a dopustaju da zimi vozis na ljetnim gumama. APSURD