1. Home
  2. Vesti
  3. Zvezda Bajerna opet došla na trening Mercedesom – bolje da nije!
Zvezda Bajerna opet došla na trening Mercedesom – bolje da nije!
6

Zvezda Bajerna opet došla na trening Mercedesom – bolje da nije!

15.19K
6
Podelite sa prijateljima:

Izgleda da igrači minhenskog fudbalskog kluba Bajerna obožavaju Mercedes, ali im Daimler ne uzvraća ljubav. Naprotiv, slavni fudbalski klub ima potpisan sponzorski ugovor s jednim od svojih suvlasnika, kompanijom Audi AG, što je izgleda izvor trzavica za pojedine zvezde kluba. Prošlog proleća smo pisali o Džeromu Boatengu koji je čak i udes doživeo u kabrioletu Mercedesa, a sada stižu vesti o tome da će Kingsli Koman morati da okaje grehe zbog izbora „pogrešne“ marke automobila.

Naime, francuski fudbalski internacionalac je na trening stigao u terencu Mercedesu-Benzu G Klase, zbog čega je od strane kluba kažnjen iznosom od 50 hiljada evra. Treba podsetiti da je i on, u istom mesecu kada i Boateng, što će reći prošle godine, kažnjen jer je na još jedan trening dovezao lični McLaren, umesto službenog Audija, što ga je takođe koštalo 50 hiljada evropskih novčanica. Možemo da konstatujemo da je drugi put odlično prošao, jer je ponovljeni prestupnik.

Zbog toga što na izvršenje klupske obaveze nije stigao u službenom automobilu koji je kao i ostali igrači Bajerna zadužio, Komanu je uskraćeno pravo da se parkira na klupskom, obezbeđenom parkingu, već je svog „dinosaurusa“ iz Graca (gde se proizvodi G Klasa) bio prinuđen da smesti na ulici.

Ljutnja čelnika kluba je potpuno razumljiva jer, kao što rekosmo, Audi drži 8% kapitala fudbalskog kluba Bajerna iz Minhena, a pride je i glavni spozor koji izdvaja enormne sume po svakoj sezoni. Zato se i insistira na korišćenju Audija, što je ugovorna obaveza kluba prema proizvođaču vozila, ali i igrača prema fudbalskom klubu.

Nema potrebe posebno naglašavati da je Mercedes jedan od najljućih rivala Audiju, koji je, uzgred budi rečeno, nedavno motorizovao i igrače Reala iz Madrida. Divno je saznanje za vlasnike vozila marke Audi, da od svojih usta odvajaju za sirotinju koja „pika fudbal za sitne novce“, ali to nije usamljen i redak slučaj u sportu i današnjoj industriji.

Za kraj još da kažemo da se francuski internacionalac izvinio čelnicima kluba i Audija, uz navođenje stavke koja ga „opravdava i pojašnjava sve“. Naime, čovek kaže da su mu retrovizori na Audiju bili oštećeni, pa ne bi bilo bezbedno pre popravke istih da je koristio službeni automobil. Jeste, baš mu verujemo!

AutoRepublika

(15185)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

6 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Pa, mogao je bajsom ?

don

https://www.mercedes-benz.com/de/design/style/fahrrad/
manje je vise :D:D:D kako tebe ta sintagma prati, cudo jedno.:D

Izmenjeno 3 godine pre od strane don
moron

Za mene može samo neki bajs do 300 „ojra“ .. Ništa mečka i slično …

Don

Fora je da je meckin Bajs a ne audijev.
Takve i ti kupiš za 300 jura. Doduše, sa tri prstena al jebga.

Milan

Blago njima ako su im to najveci problemi

Mersed

Pa oni u Njemačkoj uopšte i ne koriste retrovizore, tako da mu je izgovor bezveze 😂😂😂