1. Home
  2. Vesti
  3. Džeremi Klarkson odabrao pet najgorih automobila u 2020. godini
Džeremi Klarkson odabrao pet najgorih automobila u 2020. godini
7

Džeremi Klarkson odabrao pet najgorih automobila u 2020. godini

16.94K
7
Podelite sa prijateljima:

A na prvom mestu je jedan britanski model, i to ne bilo koji već Aston Martin DBX… 

Klarkson je u svojoj kolumni za Sunday Times odabrao najgore automobile u prethodnoj godini i nije štedeo reči kritike na račun vozila koje je svrstao u ovu neslavnu kategoriju. Automobilima je dodeljivao zvezdice, a najmanje zvezdica (svega dve od mogućih pet) zaradio je Aston Martin DBX.

Klarkson je naveo da DBX izgleda odlično, ali mu se nisu dopale kožne presvlake u automobilu, ali je imao posebne kritike za vožnju, navevši da se automobil „trese“ prilikom upotrebe na auto-putu.

Ništa bolje ocene nije dobio ni BMW M8 Competition Coupe sa takođe svega dve zvezdice, a Klarkson je bavarskom adutu prebacio isuviše veliku masu vozila i „previše konjskih snaga“.

Kia XCeed je dobila 2,5 zvezdice, ali ju je Džeremi poprilično „ocrnio“. Popularni Džeza naveo je da se u ovom automobilu osećao kao da je opet na početku osamdesetih…

Još jedan korejski model našao se na listi voditelja Grand Toura – Hyundai i10 koji je dobio tri zvezdice. Iako Klarkson nije imao šta realno da zameri ovom automobilu, ističe se njegova apatija prema navedenom hečbeku.

Za kraj, nekadašnje zaštitno lice Top Geara izdvojilo je Škodu Kamiq sa tri zvezdice. Škodinom SUV-u posebno je prebacio to što je mehanički potpuno identičan sa drugim modelima iz VW grupacije kao što su T-Roc i Arona.

AutoRepublika 

(16935)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

7 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Zvezdan Božinović

Ne znam za Aston, ali ni ne sumnjam u iznete ocene. Centralni utisak kod vožnje modela BMW Serije 8 Gran Coupe i jeste bio da je pretežak. Perfektan po svemu, ali stvarno pretežak. Generalnik utisak kod Kije i Hyundaija je kao da si se vratio u mladost (tj kraj osamdesetih) 🙂 Bravo Britanče 🙂

moron

„nekadašnje zaštitno lice Top Geara izdvojilo je Škodu Kamiq sa tri zvezdice. Škodinom SUV-u posebno je prebacio to što je mehanički potpuno identičan sa drugim modelima iz VW grupacije kao što su T-Roc i Arona.“

Neki bi baš to naveli kao najveći „plus“ tog škodilaka !

peki

E, on se sprda, ja ga nikada nisam uzimao za ozbiljno, pa ni sada…

moron

On je samo „showman“, i to baš ozbiljan 😊

Bungi

Slažem se, u potpunosti.Čovjek svoju popularnost gradi na ekstremnom preuveličavanju.

don

Poznata je njegova ljubav prema jugu :)))

Bungi

Ta „ljubav“ je opštepoznata.Zato njihovu kantu Mini Metro, koji nije ništa bolji od Yuga ako nije i gori, kriju kao zmija noge.Niko se ne može praviti „englez“ kao sam englez.