1. Home
  2. Vesti
  3. Japanci izabrali Peugeot 208 za najbolji strani automobil
Japanci izabrali Peugeot 208 za najbolji strani automobil
5

Japanci izabrali Peugeot 208 za najbolji strani automobil

373
5
Podelite sa prijateljima:

Japanski žiri koji učestvuje u biranju „Svetkog automobila godine“, izabrao je pobednike u svojoj zemlji, a kao najbolji uvozni automobil istakli su Peugeot 208. 

Tako se 208-ica okitila još jednom laskavom titulom i potvrdila svoj odličan plasman, bar kada je reč o stručnoj štampi. S druge strane, i potrošači odlično reaguju na Peugeotovom aduta iz B segmenta, te se može reći da je francuska marka uspela da pogodi u centar sa malenim hečbekom.

Japanski novinari posebno su pohvalili odličnu voznu dinamiku i dizajn, kako iznutra tako i spolja. Osim toga, pripadnici sedme sile u zemlji izlazećeg sunca istakli su i da je EV varijanta 208-ice odličan automobil uz pristupačnu cenu za tamošnje tržište, te da ovaj automobil dodatno pomaže elektrifikaciji u Japanu.

Podsetimo, Peugeot 208 je dobio i nagradu „Evropski automobil godine“, u martu ove godine. Tako da je francuska marka već nakupila nekoliko finih titula. Malena 208-ica ujedno i gazduje na domaćem tržištu, gde je zaključno sa oktobrom bila najprodavaniji automobil sa 73.552 isporučena vozila.

AutoRepublika 

(373)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

5 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
moron

E moji Japanci, gde će vam pamet …

Balkanboj

Videh pre neki dan jedan novi 208 uživo. Koliko je spreda i lep pozadi je nekako nedovršen, ne izgleda dobro. Široki branik pa onda služenje i još uža grupa sa zadnjim svetlima i neko ulubljenje, kao da je pretrpeo neki udarac u gepek a iznad branika. Corsa je mnogo skladnije i lepše odrađena kao celina. Koliko je 207 bio lep toliko je naslednik 208 ružan a ovaj novi tek delimično popravlja sveukupni utisak.

Ccc

J4ZZ3R

Mojoj supruzi se kao i tebi dopada prednji kraj, a zadnjeg se grozi, meni je otpozadi bas prelep i dinamican, a napred bi mi mogao biti bolji

Balkanboj

Ima ti žena bolje oko za stil i lepotu od tebe 😛

da11

Ovo auto bez onih full led svijetala (sa dodatnim ledicama) izgleda potpuno drugacije.