1. Home
  2. Video
  3. Jeep nagovestio Wrangler na struju
Jeep nagovestio Wrangler na struju
1

Jeep nagovestio Wrangler na struju

153
1
Podelite sa prijateljima:

Već neko vreme je poznato da će uskoro debitovati takozvana plug-in hibridna verzija modela Jeep Wrangler. U vreme kada je Ford Bronco u centru pažnje, Wrangler pokušava da pronađe način da ostane relevantan, pa smo tako prvo videli ekstremni koncept s V8 agregatom, a sada iz FCA grupe dolaze i priče dugo očekivanoj električnoj verziji kultnog terenca.


U video klipu koji traje svega petnaest sekundi, prikazan je Wrangler Unlimited koji savladava teške terene u apsolutnoj tišini pod nazivom „Do Not Disturb“ („Ne uznemiravaj“). Ironično, video materijal pokazuje divlje konje u stanju mirovanja koji uopšte i ne primećuju Wrangler, što je verovatno još jedan udarac namenjen Broncu (koji je dobio ime po istoimenoj vrsti divljeg konja).

Ova verzija je već predstavljena početkom godine u konceptnom izdanju na Sajmu potrošačke elektronike (CES), ali sa izuzetkom nekoliko oznaka ona se ne razlikuje mnogo od standardnog modela.


Dok su detalji o mehaničkim rešenjima još uvek nepotvrđeni, realno je očekivati da će ovaj model pružati identični pogonski sklop nalik onom koji nudi Chrysler Pacifica. To znači da će se ispod haube naći 3,6-litarski benzinac i par električnih agregata sa malim baterijskim pakovanjem kapaciteta 33 kWh.

Pacifica je u stanju da prevali svega 50 kilometara u čisto električnom režimu pa je razborito očekivati sličnu cifru i kod Wranglera. Više informacija će sigurno biti poznato u narednih nekoliko meseci.

Pogledajte video klip.

AutoRepublika

(153)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Dzoniz

Ne uznemiravaj konja (Bronko) dok uživa u tržišnom kolaču 😀