1. Home
  2. Vesti
  3. Ovako bi izgledao BMW E36 sa rešetkom nove Serije 4
Ovako bi izgledao BMW E36 sa rešetkom nove Serije 4
3

Ovako bi izgledao BMW E36 sa rešetkom nove Serije 4

1.93K
3
Podelite sa prijateljima:

Render prikazuje da ovakva gigantska rešetka ne može da prođe apsolutno ni sa jednim modelom iz Bavarske. 

Otkako se pojavila nova „četvorka“ vodi se velika rasprava na portalima, društvenim mrežama, a čini se da ni sam BMW još uvek nije shvatio da je automobil možda i previše kontroverzan sa ovakvim izgledom.

Ipak, ne može se kazati da je E36 posebno popularan niti da je bio izuzetno lep i privlačan automobil. Jednostavno, ne zrači onom vanvremenskom lepotom koja krasi E30, niti ima takav imidž kao što je to slučaj sa E46.

No, digitalni dizajner iz Nemačke Adreas Rihter, izradio je rendere „novog“ E36 sa akcentom na ubacivanju gigantske rešetke sa Serije 4. Automobil je detaljno prerađen, te sada izgleda značajno više „kutijasto“ naspram originalnog modela.

Ne može se kazati da je na ovom renderu nešto veoma privlačno, što upućuje na to da ono što nije pokvareno ne treba ni popravljati.

AutoRepublika 

(1928)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Kol’ko cola su ovi „točci“ ?

Lala

FAP 1314, našao sam i sliku ali ne umem da je nalepim .

Izmenjeno 3 godine pre od strane Lala
TSO

Greška je ovaj 3D model i po meni kockasto grozan (iako na neki način širi svoj novi šmek).
Ovaj gril je trebao da se uradi na modelu sa klasičnim m3 e36 branikom napred. S’tim da gril koristi radijus blago ka napred, kako je to i do sad bila linija ovog automobila, a kada dodirne liniju branika radijus se povlači u donju unutrašnjost auta i ulazi 2/3 u branik pre nego što se završi.
Žao mi je pa neznam 3D inženjering inače bih istakao primer i mislim da bi bili oduševljeni!