1. Home
  2. Vesti
  3. Premijera novog modela Lamborghinija zakazana za 7. maj
Premijera novog modela Lamborghinija zakazana za 7. maj
0

Premijera novog modela Lamborghinija zakazana za 7. maj

190
0
Podelite sa prijateljima:

Prikazivanje novog automobila „razjarenog bika“ biće održano putem internet prezentacije. 

Lamborghini je potvrdio da će nastaviti sa proizvodnjom u svojoj fabrici u Italiji 4. maja, a samo tri dana nakon toga predstaviće i svoj novi model.

Ali. šta bi to moglo da bude? Za početak valja isključiti četvrti model u gami italijanske marke, jer su rukovodioci tog brenda do sada više puta ponovili da četvrti model neće stići do sredine tekuće decenije.

Dakle, ostaje mogućnost za neku novu varijantu već postojećih automobila. Nova verzija Gallarda je malo verovatna, ali je sasvim moguće da ćemo sledećeg četvrtka ugledati novo izdanje modela Huracan. Tzv. Huracan Super Trofeo Omologato trebalo bi da koristi isti agregat kao i verzija Performante, ali se očekuje da će od iste biti lakši za nekih 150 kg, što će značajno uticati na performanse.

Druga, ona realnija opcija je da iduće nedelje vidimo dodatak gami bestselera Urusa. Moguće je da će to biti plug-in hibridni Urus, jer se Lamborghini mora pripremiti za norme u vezi sa flotnom emisijom štetnih gasova, pa bi jedan ovakav elektrifikovani model mogao mnogo značiti za umanjivanje šansi za potencijalne kazne u EU.

AutoRepublika 

(190)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments