1. Home
  2. Sport
  3. F1
  4. Najnovije glasine u Formuli 1: tri moguće zamene za Fetela
Najnovije glasine u Formuli 1: tri moguće zamene za Fetela
0

Najnovije glasine u Formuli 1: tri moguće zamene za Fetela

292
0
Podelite sa prijateljima:

Po najnovijim glasinama u Formula 1 kuloarima, Ferrari je izdvojio tri moguće zamene za Fetela, dok postoje „velike šanse“ da u Austriji i Španiji budu održane po dve trke u 2020.

Po navodima italijanskih medija, Ferrari je listu kandidata koji bi mogli da zamene Sebastijana Fetela sveo na tri imena: Danijel Rikijardo, Karlos Sainc i Antonio Đovinaci. Naravno, do ovoga će doći ukoliko se četvorostruki šampion ne složi s jednogodišnjim produžetkom ugovora i značajno redukovanim primanjima (La Gazetta dello Sport).

Siva eminencija iz Red Bulla, Helmut Marko, kaže da postoje velike šanse da će VN Austrije biti održana bez gledalaca 5. jula, dok bi druga trka na Red Bull Ringu mogla da se odigra nedelju dana kasnije (Der Standard).

Barselona je navodno ponudila da organizuje više od jedne trke ove godine, da bi pomogla Formuli 1 da iznese ovu sezonu, ozbiljno ugroženu zbog pandemije (SoyMotor.com).

Nikolas Hamilton je obelodanio kako ga je njegov brat, Luis, naučio da se suprotstavi vršnjačkom nasilju kojem je bio izložen u školi kao dete (The Sun).

Bivšem šefu Force Indije, Vidžaju Maliji, odbijena je žalba protiv sudske odluke da se izruči Indiji iz Velike Britanije (The Guardian).

Niko Rozberg, F1 šampion iz 2016., veruje da bi mogla da se spasi ovogodišnja sezona sa serijom dvostrukih događaja (Reuters).

Šestostruki svetski šampion, Luis Hamilton, postavio je simulator. Da li će on biti sledeći vozač koji će se pridružiti oficijelnoj F1 Virtual Grand Prix seriji?

Bivši vlasnik F1 tima, Edi Džordan, smatra da bi Hamilton mogao da postane najveći vozač svih vremena (RaceFans).

Vozač Haasa, Kevin Magnusen, kaže da je otvoren u odnosu na mogućnost da se u perspektivi pridruži McLarenu ili Renaultu (BT Newspaper).

AutoRepublika

(292)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments