1. Home
  2. Vesti
  3. Hyundai produžava garanciju za vozila zbog pandemije COVID-19
Hyundai produžava garanciju za vozila zbog pandemije COVID-19
4

Hyundai produžava garanciju za vozila zbog pandemije COVID-19

320
4
Podelite sa prijateljima:

Produženje garancije pokriva više od 1,21 miliona vozila širom sveta.

Hyundai Motor Company je produžio sve garancije za vozila kod kojih ona ističe tokom pandemije. Što je još bolje, produženje se odnosi na sva vozila korejske marke širom sveta, što, sudeći po kompaniji, podrazumeva više od 1,21 miliona automobila u 175 zemalja.

Hyundaijeva vozila širom sveta, s originalnim garancijama koje ističu između marta i juna 2020., dobijaju produžetak do tri meseca. Ipak, ovo produženje može da varira od zemlje do zemlje.

Trenutno ima oko 1.100.000 zabeleženih slučajeva oboljenja od koronavirusa na svetskom planu, od kojih se gotovo 230.000 oporavilo.

S obzirom na ove brojke, socijalno distanciranje je imperativ, kao i samoizolacija. U osnovi, bolje je ostati kod kuće jer se nećete zaraziti, a ukoliko ste zaraženi, nećete bolest preneti na druge ljude.

Proizvođači automobila su prepoznali ovaj rizik, tako da je velika većina zatvorila prodajne salone. Ipak, mnogi, poput Hyundaija i dalje drže otvorenim servise, jer se to računa kao životno značajno.

AutoRepublika

(320)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

4 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Zvezdan Božinović

Ovo je pravi primer. Svaka čast za produženje garantnih uslova, mada je bilo smisleno učitniti to za sva vozila koja su u garantnom roku jer jednako ne mogu da voze svi, a ne samo oni kojima ističe garancija u toku pandemije….

moron

Mislim da je Toyota u Srbiji za sva vozila pod garancijom, a bez gubitka prava iz garancije, produžila servisni interval za ceo period trajanja vanrednog stanja, ali pod uslovom da tokom tog perioda „ne probijete“ servisni interval za više od 1.000 km.
Dakle, ako ne mislite da vozite tokom vanrednog stanja, ne morate na redovan servis koji je inače „dospeo“. Ali, ako vozite, ipak ćete morati do servisa, što je i logično.

Lola

Molim povrat sredstava za uplaćenu dodatnu opremu : matrix led adaptiv

Ne trebaju mi ni dnevna 🙂

kola

Za Golf 2 se mogla dat garancija bar 10 godina, u odnosu na ove danas plastične i baterija automobile