1. Home
  2. Vesti
  3. Suzuki Ignis blago osvežen za 2020. godinu
Suzuki Ignis blago osvežen za 2020. godinu
0

Suzuki Ignis blago osvežen za 2020. godinu

667
0
Podelite sa prijateljima:

Suzukijev simpatični mališan prošao je kroz laki „fejslifting“. 

Ignis je prisutan na evropskom tržištu od 2016. godine i bilo je vreme za neke promene, mada one i nisu tako lako uočljive. Izmenjeni su prednji i zadnji odbojnik, a jedna od većih razlika u odnosu na aktuelni model jeste drugačija rešetka na prednjem delu vozila.

U kabini je ovaj proces osvežavanja doneo ponudu novih kolor kombinacija, ali je promenjen i izgled instrumentalne table.

Važnije izmene odigrale su se ispod haube. Suzuki je unapredio 1,2-litarski benzinski motor, pa tako Japanci sada tvrde da je razvoj snage linearniji, te da je odziv na papučicu gasa bolji. Uz to ističu i da je agregat sada nešto štedljiviji nego što je bio.

Suzuki navodi da je i blagi hibridni sistem sada „bolji“, odnosno da je u stanju da rekuperira više energije. Osim toga, u ponudi kao opcional je i CVT menjač za koji predstavnici za štampu japanske marke kažu da pruža odlične performanse u urbanoj eksploataciji, te da nudi veliku efikasnost kada je reč o upotrebi na otvorenom putu.

Osveženi Suzuki Ignis naći će se u prodaji već na proleće, a prva zemlja u kojoj će se naći jeste Velika Britanija, a potom će ovaj automobil stići i u kontinentalnu Evropu.

AutoRepublika 

(667)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments