1. Home
  2. Vesti
  3. Kia Stinger u procesu restilizacije
Kia Stinger u procesu restilizacije
1

Kia Stinger u procesu restilizacije

206
1
Podelite sa prijateljima:

Najatraktivniji automobil koji južnokorejska marka ima u ponudi proći će tretman osvežavanja u toku ove godine. 

Restilizovani model trebalo bi da se pojavi verovatno sredinom godine, ali to još uvek nije proverena informacija, jer su čelnici Kije misteriozni po tom pitanju.

Bilo kako bilo, u vizuelnom smislu se očekuju blage izmene. Automobilske glasine koje stižu iz daleke Južne Koreje navode da će Kia promeniti izgled prednjeg i zadnjeg odbojnika, te da se očekuje i drugačija rešetka.  Suštinski, to bi bio srž izmena u eksterijeru.

Novine se očekuju i unutar vozila, jer se najavljuje novi, veći ekran za kontrolu informativno-zabavnog sistema. Osim toga, osveženi Stinger dobiće „pametna“ svetla. Odnosno svetlosni snop pratiće smer kretanja vozila.

Pitanje je šta će se desiti na planu motorizacije, odnosno da li će Kia ponuditi i neki novi agregat uz već postojeće. Po svemu sudeći, paleta motora ostaće ista kao i do sada.

Naš test Kije Stinger možete pročitati OVDE.

AutoRepublika 

(206)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Ako se ne varam, bio je nedavno neki tekst na temu motorizacije Stignera u svetlu FL-a. I najavljno je izbacivanje dizela iz ponude za Evropu. Ili sam ja sve to samo sanjao.