1. Home
  2. Vesti
  3. Porscheovi inženjeri testirali Tesla Model 3
Porscheovi inženjeri testirali Tesla Model 3
1

Porscheovi inženjeri testirali Tesla Model 3

568
1
Podelite sa prijateljima:

Evo dokaza da ne morate biti ljubitelj Tesle da biste priznali tehnološka dostignuća kalifornijske marke.

Po nedavnom izveštaju, Porscheovi inženjeri su iznajmili Tesla Model 3 da bi proverili poslednje V10 ažuriranje softvera. Preciznije, Nemci su bili zainteresovani za testiranje unapređenih Smart Summon i Tesla Autopilot funkcija. Ono što je interesantno je da je Porsche na delu opovrgao ono što je šef kompanije izjavio u martu 2018: „Tesla nije reper za nas“.

Naravno, vrlo dobro znamo da je Porsche testirao Teslina vozila u prošlosti, jer su ona predstavljala ono što je trebalo nadmašiti. Mnogi drugi proizvođači su uradili isto, što u potpunosti ima smisla. Dakle, analiza Modela 3 od strane Nemaca ne treba nimalo da čudi.

Međutim, ovo je drugi put da saznajemo da je neki premijum nemački proizvođač iznajmio Teslu u cilju istraživanja. U prethodnom slučaju, Mercedes-Benz je iznajmio Model X, testirao ga na stazi, rastavio ga, sastavio ga i vratio vlasnicima. Dakle, nemoj neko da kritikuje Kineze i njihovu „filozofiju“, kad očigledno, isto rade i Nemci.

U ovom slučaju, Model 3 je iznajmljen iz Las Vegasa od Džensena Gedlija.

Tokom obavljanja testiranja Smart Summon funkcije, Gedli je morao da bude od asistencije Porscheovim inženjerima, koji su se pojavili u Taycanu, tako da su mogli da koriste njegov mobilni telefon. Nakon testiranja na parkingu, ekipa iz Cufenhauzena je provozala Model 3 da bi ispitala Autopilot poluautonomni sistem vožnje.

Gedli je rekao da su inženjeri bili impresionirani unapređenjima softvera, što je očigledan dokaz da su testirali Teslu i pre V10 ažuriranja.

Očigledno, Tesla je pod budnim okom nemačkih premijum proizvođača.

AutoRepublika

(568)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
don

reverzibilni inzinjering, samo mi nije jasno zasto je neko od fizickih lica a zaposlen u porscheu ne kupi i da porscheu tj da firma sama preko njega kupi auto i onda analizira sve i svasta do mile volje?