1. Home
  2. Vesti
  3. Volkswagen e-up! dobija proširenu autonomiju za 2019.
Volkswagen e-up! dobija proširenu autonomiju za 2019.
0

Volkswagen e-up! dobija proširenu autonomiju za 2019.

200
0
Podelite sa prijateljima:

Pored lansiranja I.D. porodice, Volkswagen planira da revidira e-up! time što će mu za 2020. pružiti širu voznu autonomiju.

Jirgen Štakman, VW-ov šef prodaje i marketinga nije išao u detalje, ali ono što svakako možemo očekivati je domet veći od 160 kilometara. U izjavi datoj za Auto Express, on je pojasnio da Volkswagen radi na tome da e-up!-u pruži novi život, jer ovaj model ima da odigra važnu ulogu u sledeće tri do četiri godine. Pitanje koje se nameće je koliko velika uloga jednog električnog hedžbeka iz A segmenta uopšte može biti?

S obzirom na veličinu i cenovno pozicioniranje e-up!-a, Volkswagen očekuje da njegovo najmanje električno vozilo „ukrade“ prodaju od skupljih modela iz viših segmenata.

Uz to, kompanija želi da maksimizuje profit. Štakman tvrdi da je nemoguće da regularan SUS motor dostigne zacrtan nivo emisije ugljen-dioksida.

Ono što je takođe interesantno je „pokajnički odnos“ kompanije koja je varala na testovima na emisiju izduvnih gasova, i koja pravi potpuni zaokret ka električnim vozilima. Zapravo, ovaj potez ne treba da čudi budući da je ekološka regulativa sve stroža.

Štakman je naglasio da e-up! neće postati deo I.D. porodice jer se ne može prebaciti na MEB arhitekturu.

AutoRepublika

 

(200)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments