1. Home
  2. Vesti
  3. Novi Ford Escape/Kuga stiže u utorak
Novi Ford Escape/Kuga stiže u utorak
1

Novi Ford Escape/Kuga stiže u utorak

201
1
Podelite sa prijateljima:

Ford je potvrdio na svom Twitter nalogu da će sledeća generacija krosovera Escape, odnosno Kuga (zavisno da li je reč o američkom ili evropskom tržištu), debitovati u utorak. Kako se može primetiti prema špijunskim fotografijama, ovaj kompaktni krosover će pratiti dizajnersku školu modela Focus koji je debitovao prošle godine, a sa njim će deliti i platformu.

Dok je Kuga zasigurno bitan model u Evropi, za Ford je mnogo bitnije američko tržište, sudeći po detaljima iz nedavno predstavljene nove strategije ponude vozila iz game plavog ovala. Naime, proizvođač je ugasio sve svoje automobile sa izuzetkom Mustanga pa očekuje da će kupci takvih proizvoda u budućnosti potrošiti novac upravo na Escape i ostale krosovere kao što su EcoSport, Edge i Explorer.

Escape je poslednji put debitovao u potpuno novoj generaciji 2013. godine da bi zatim osvežen pre tri godine. Detalji na kojima američki gigant sigurno mora da se poboljša se odnose na neophodnost osvežavanja dizajna i rešenje problema lošijih rezultata na testovima bezbednosti u prošlosti.

Po prvi put od 2012. godine u ponudi će se naći i hibrid, ali Ford očekuje da će se većina kupaca odlučiti za 1,5 i 2,0-litarske EcoBoost turbo benzinske jedinice.

Escape je jedan od najtraženijih modela kompanije, a prošle godine je isporučeno 272.228 jedinica.

AutoRepublika

(201)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Ako bude zaista imao ovako padajuću liniju krova, od komfora pozadi neće biti ništa …