1. Home
  2. Vesti
  3. Tesla Model S pri brzini od 200 km/h prošao kroz crveno i udario u Infiniti (VIDEO)
Tesla Model S pri brzini od 200 km/h prošao kroz crveno i udario u Infiniti (VIDEO)
1

Tesla Model S pri brzini od 200 km/h prošao kroz crveno i udario u Infiniti (VIDEO)

1.74K
1
Podelite sa prijateljima:

Na svu sreću, svi su preživeli ovaj jeziv sudar.

Video klip koji su zabeležile nadzorne kamere, koji je postao dostupan juče, datira iz 21. oktobra 2018. Ono što se može videti ti je beli Tesla koji se preko crvenog svetla na semaforu u Majami Biču zabio u Infiniti SUV. Velika sreća u nesreći što su se sasvim slučajno na licu mesta našlo vozilo hitne pomoći.

Sva tri putnika u SUV-u su ozbiljno povređena, ali su preživeli.

Po izveštaju policije, Tesla Model S se kretao brzinom od čak 205 km/h, dve sekunde pre udesa. Ipak, prilikom samog sudara, vozilo je kretalo brzinom od 150 km/h. Očigledno, Teslin sistem autonomnog kočenja je pokušao da ublaži sudar.

Trideset osmogodišnji Hoze Manuel Soto, predao se vlastima 25. januara, a okrivljen je za neodgovornu vožnju koja je prouzrokovala ozbiljne telesne povrede. Po pismenoj izjavi pod zakletvom, Soto se kretao MacArthur Causewayom kada je prošao kroz crveno svetlo i udario u Infiniti koji je korektno polukružno skretao.

Portparol policije Majami Biča, Ernesto Rodrigez, rekao je da je udarac bio toliko snažan da je gotovo prepolovio SUV. „Mi ovde govorimo o frakturama kičme, kolabiranju,  pluća, jednoj povredi mozga. Takva vožnja predstavlja opasnost za svakoga. Pri 205 km/h, mislim da niko nema šanse da preživi.“

AutoRepublika

 

(1735)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Don

Napisa li ti šta je bilo sa vozača Tesle?