1. Home
  2. Vesti
  3. Fenomenalno otkriće: Pronađeno 11 novih, nekorišćenih primeraka BMW E34! (GALERIJA)
Fenomenalno otkriće: Pronađeno 11 novih, nekorišćenih primeraka BMW E34! (GALERIJA)
0

Fenomenalno otkriće: Pronađeno 11 novih, nekorišćenih primeraka BMW E34! (GALERIJA)

18.68K
0
Podelite sa prijateljima:

U Bugarskoj je otkriveno pravo malo blago, a u pitanju je flota od 11 automobila i to BMW Serija 5 generacije E34. 

U pitanju je deset modela u sedan i jedan u karavanskoj izvedbi. Zvanična priča kaže da su svi automobili kupljeni novi devedesetih godina prošlog veka i da je u planu bilo da služe u rent-a-car kompaniji. Ipak, do toga iz nekog razloga nije došlo, a ovi fantastični primerci otada se nalaze u jednoj garaži.

Po vidljivim oznakama čini se da je većina bila 520i ili 525i. U prevodu, koristili su čuveni atmosferski motor sa šest redno postavljenih cilindara, a razvijali su 150 odnosno 174 konjske snage. Prema informacijama koje stižu sa društvenih mreža, većina automobila ima manuelni menjač.

Na osnovu fotografija vidi se da u spoljašnjosti automobila nije vođeno računa. Primetno je da se na određenim mestima skinuo lak, a negde je vidljiva i rđa. Ipak, u pitanju su novi automobili koji nisu korišćeni te pretpostavljamo da će biti mnogo zainteresovanih za ovakve modele.

Mada još uvek nije potvrđeno, glasine kažu da će svi primerci biti prodati u narednih nekoliko meseci kao i da će cena po primerku iznositi 15.000 evra.

Jedno zaista čudno, ali i lepo iznenađenje!

Na dan 8. januar, isplivale su potpune informacije o tome kako je došlo do toga da ovih 11 primeraka provedu silne godine u bugarskom skladištu. Tu priču možete da pročitate ovde.

AutoRepublika 

Izvor: BmwBlog, Motor1

(18678)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments