1. Home
  2. Vesti
  3. Mercedes C klase All-Terrain debituje 2022., dok SLC broji zadnje dane
Mercedes C klase All-Terrain debituje 2022., dok SLC broji zadnje dane
0

Mercedes C klase All-Terrain debituje 2022., dok SLC broji zadnje dane

404
0
Podelite sa prijateljima:

Poznato je da je krosover segment u najvećem procvatu, obožavan od strane kupaca, dok proizvođači prate želje i signale sa tržišta. Ipak, kompanije se trude da profitiraju i kroz varijacije na sličnu temu. Tako, Mercedes-Benz bi trebao da predstavi model sledeće generacije C klase, koji bi sledio filozofiju uspostavljenu pretodne godine promocijom modela E klasa All-Terrain.

Vest je javnosti obelodanio nemački Auto Motor und Sport, predstavljajući buduće proizvodne planove Daimlera. Poslovično dobro obavešteni Nemci, nisu naveli izvor informacija, ali ne treba sumnjati u verodstojnost informacije, obzirom na ugled koji ovaj medij uživa u matičnoj zemlji.

Nova generacija C klase bi trebalo da počiva na modifikovanoj MRA II platformi. Očekuje se da će zadržati dimenzije aktuelnog modela. U unutrašnjosti, nastaviće se sa stajlingom koji je proizvođač predstavio u A klasi. Brojni novi i unapređeni sistemi asistencije bi trebalo da budu na raspolaganju vozaču, uključujući i naprednu tehnologiju prednjih svetlosnih grupa (Digital Light headlight). Pretpostavlja se da će nova C klasa posedovati tehnologiju poluautonomne vožnje.

Nova generacija C klase biće predstavljena 2021. godine, a kupe i karavanska verzija će proširiti izbor potencijalnim kupcima godinu dana kasnije. Paralelno sa njima, i All-Terrain verzija je u planu za debi, na koji način, Audi A4 Allroad dobija konkurenciju.

Dodatno, sledeća generacija modela Mercedes SL biće predstavljena 2019. godine. Ostaće upamećen kao prvi model marke koji će koristiti Mercedes’ MSA platformu.

Nasuprot tome, budućnost nije sveta za Mercedes SLC.

(404)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments