1. Home
  2. Vesti
  3. Kičeraj na kvadrat: Ružičasti Mercedes G klase 4×4² (galerija)
Kičeraj na kvadrat: Ružičasti Mercedes G klase 4×4² (galerija)
1

Kičeraj na kvadrat: Ružičasti Mercedes G klase 4×4² (galerija)

567
1
Podelite sa prijateljima:

Kako jedan od najmuževnijih automobila ikada proizvedenih očas posla pretvoriti u oličenje kičeraja? 

Vlasnica frizerskog salona na Floridi, koja je ostala poznata samo kao gospođa Kloe, naručila je specijalnu preradu fantastičnog Mercedes G klase 4×4². Njena glavna želja odnosila se na boju novog ljubimca, a to je ružičasta!

Pored toga (ne)srećna vlasnica imala je još jednu želju, promenu fabričkih felni. One su zamenjen felnama od 24 cola kompanije Forgiato. Kao što priliči ostatku automobila, i felne su prošli kroz „ružičasti tretman“. Bilo kako bilo, vlasnica ovog jedintsvenog automobila, izdvojila je pre svojih kič želja 230.000 američkih dolara za kupovinu konkretnog primerka. Koliko je koštalo farbanje i nove felne, nije poznato.

Podsetimo, Mercedes G klase 4×4² pokreće 4,0-litarski twin-turbo V8 motor koji razvija 422 konjske snage i 610 Nm maksimalnog obrtnog momenta.

(567)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Pomponije

Ala dobro zarađuju ti frizeraji na Floridi…