1. Home
  2. Sport
  3. F1
  4. VN Monaka zadržava grid devojke a to žele i drugi
VN Monaka zadržava grid devojke a to žele i drugi
0

VN Monaka zadržava grid devojke a to žele i drugi

268
0
Podelite sa prijateljima:

VN Rusije je još jedan F1 događaj koji želi grid devojke na stazi, nakon besmislene zabrane objavljene 1. januara.

Nekoliko „gran prija“ je u potrazi za kompromisom u cilju vraćanja grid devojaka u izvesnom obliku. Deca (što je „inovacija“), koja su na stazi i dalje će držati table i udisati izduvne gasove.

Naravno, Formula 1 je pre svega biznis, a neki promoteri žele da vide promene u „najbržem cirkusu na svetu“, jer sponzori žele da im se investicije vrate, na prvom mestu.

Šef Automobile Club de Monaco, Mišel Boeri, insistirao je da devojke, koje tradicionalno sponzoriše TAG, budu na gridu i ove godine.

Monako je na neki način poseban slučaj, jer ima veću kontrolu u odnosu na ono što se dešava na gridu, međutim, kneževina nije jedina, jer su i druge trke lobirale kod Libertyja.

Organizatori VN Singapura takođe žele da osoblje nacionalne vazduhoplovne kompanije, koje je u ulozi ambasadora trke, nastavi da učestvuje u događaju.

Rusija je takođe među onima koji žele devojke nazad. Dmitrij Kozak, zamenik premijera, takođe insistira da trka u Sočiju u oktobru bude „oplemenjena“ lepim devojkama.

Sergej Vorobjev, zamenik generalnog direktora Rosgonkija, promotera trke u Rusiji, deli stavove sa Kozakom.

„To je VN Rusije i on ima sva prava na isticanje svog mišljenja“, rekao je Vorobjev. „To je zapravo pozitivan stav. Mi tražimo načine da uradimo stvari kako treba, i zajedno sa FOM-om, u procesu smo iznalaženja rešenja.

Istina je da su ruske devojke izuzetno lepe i ukoliko one ne budu na gridu, to će biti šteta kako za događaj tako i TV prenos.

Očigledno je da nismo protiv dece. Imamo mnogo kreativnih opcija. Ovo je za publiku „vruća“ tema a problem za naše sponzore.

Zapravo, prošle godine, kao i za ovu godinu, planirana je opcija za jednog od naših sponzora, Lukoil. Dakle, moramo pronaći način da usrećimo i pokrovitelje.“

 

(268)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments