1. Home
  2. Hedonizam & Adrenalin
  3. Stiže nova Hayabusa!
Stiže nova Hayabusa!

Stiže nova Hayabusa!

667
1
Podelite sa prijateljima:

Suzuki sprema novu Hayabusu za proizvodnu godinu 2019. 

Bio bi red, pomisliće mnogi s obzirom na to da je Hayabusa manje-više neizmenjena duže od dvadeset godina. Tehnološki, mogla bi Hayabusa još nekako i da prođe, ali zastareo izgled uzima maha i Suzuki ne želi da više gubi potencijalne kupce.

Dakle, osim evidentnih vizuelnih izmena, šta još sprema japanski proizvođač? Glasina je veoma mnogo, govori se o mogućnosti ubacivanja turbo punjača, potom o eventualnom menjaču sa duplom spojnicom. Gotovo svake sedmice pojavi se nova glasina o sledećoj iteraciji Hayabuse.

Nacrt Suzukijevog patenta

Međutim, američki mediji tvrde da imaju pravu ekskluzivu. Ondašnji stručni časopisi prenose informaciju da je Suzuki zaštitio patent pod imenom „dinamička varijabilna šasija za motocikle“. Zapravo radi se o sistemu koji može regulisati visinu motocikla i rastojanje između točkova. Kompletan sistem naravno zavisi od aktivnog ogibljenja.

Suzuki još uvek nije ništa potvrdio, a više (zvaničnih) informacija o novoj generaciji Hayabuse biće dostupno u narednih nekoliko meseci.

(667)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Pomponije

Legendarni model…