1. Home
  2. Vesti
  3. PSA grupa osigurava budućnost za svoje dve fabrike
PSA grupa osigurava budućnost za svoje dve fabrike
0

PSA grupa osigurava budućnost za svoje dve fabrike

169
0
Podelite sa prijateljima:

PSA grupa će proširiti proizvodnju automobila u fabrikama u Sošou i Muluzu  2020. i 2021.

Kompanija je saopštila da će detalje u vezi sa novim modelima obelodaniti kasnije iz strateških razloga. Izveštaji medija kažu da će Sošo proizvoditi naslednika DS 4 hedžbeka, za kojeg se očekuje da će se transformisati u krosover. Još jedan model će najverovatnije biti novi Citroen C5.

Muluz će svojem proizvodnom portfoliju dodati krosover baziran na Peugeotu 308, kaže se u izveštajima.

U Muluzu se trenutno proizvode Citroen C4, Peugeot 2008 i DS4. Proizvodnja DS 7 Crossbacka će započeti sledeće godine. U Sošou, PSA proizvodi Peugeot 308 i 3008, DS 5 i Opel Grandland X.

PSA kaže da će nova proizvodnjaobezbediti operativnost fabrika u narednoj dekadi i u isto vreme pomoći povećanju poslovanja za lokalne snabdevače.

Fabrike, koje su jedna od druge udaljene 70 kilometara, trenutno su u fazi modernizacije, a u budućnosti će se u njima proizvoditi isključivo vozila koja leže na EM2 platformi za modele iz C i D segmenta, kaže PSA.

 

(169)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments