1. Home
  2. Vesti
  3. Suzuki Vitara odmah po uplati
Suzuki Vitara odmah po uplati
0

Suzuki Vitara odmah po uplati

238
0
Podelite sa prijateljima:

Bez čekanja i neke verzije modela S-CROSS

Ono što mnogi evropski uvoznici i prodavci Suzukijevih vozila nisu uspeli da obezbede, ostvario je ovdašnji uvoznik, beogradska kompanija Euro Sumar: nakon dužeg vremena apsolutni evropski hit – Suzuki Vitara, u Srbiji se može voziti odmah po okončanju finansijskih formalnosti. I dok mnogi kupci u Evropi čekaju na ovaj automobil, kod nas već sada može da se bira motor, boja, pogon i paket opreme Suzuki Vitare.

Na lageru se trenutno nalaze Vitare 1.6 Comfort 2WD 5MT (120 KS) u Atlantis Turquoise i Cool White Pearl boji, koje se nude po ceni od 13.740 evra sa PDV-om (u dinarskoj protivvrednosti). Ovaj model sa istim motorom, takođe s pogonom na prednje točkove, i Elegance paketom opreme u So Color verziji (Cosmic Black/White i Horizon Orange/White) košta 16.840 evra, a sa srednjim paketom Premium u Cosmic Black Metalik boji i pogonom na svim točkovima 17.040 evra.

Za verziju 1.6 Premium 4WD 5MT So Color (Gray/Black) potrebno je 17.440 evra sa PDV-om. Vitara 1.6 Elegance 4WD 5MT u Superior White boji košta 17.990, a Cool White Pearl Metalik 18.440 evra. U ponudi je i Vitara S opremljena motorom od 1.4 litra sa 140 KS i šestostepenim menjačem, koja, sa pogonom na prednje točkove. u So Color (Horizon Orange/Black) boji košta 17.849, dok isti automobil sa pogonom na sve točkove u Cosmic Black boji ima cenu od 19.549 evra sa PDV-om.

Nisu samo Vitare spremne za isporuku odmah: na lageru Euro Sumara trenutno se nalazi i S-CROSS 1.4 Premium 2WD 6MT u Burning Red boji, koji se može kupiti za 16.650, dok ovaj model opremljen istim motorom, pogonom na svim točkovima u Superior White boji košta 18.300 evra sa PDV-om. Za ljubitelje dizela tu je i S-CROSS 1.6D Premium 4WD 6MT Cosmic Black Metalik boje, čija je cena 21.750 evra sa PDV-om.

Foto izvor: www.suzuki-presse.de

 

(238)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments