1. Home
  2. Vesti
  3. Zagrevanje motora za uzbudljivi Jeep® kamp 2017
Zagrevanje motora za uzbudljivi Jeep® kamp 2017
0

Zagrevanje motora za uzbudljivi Jeep® kamp 2017

164
0
Podelite sa prijateljima:
  • Najvažniji događaj koji organizuje Grupa vlasnika Jeep vozila (JOG) održaće se u Nemačkoj, 24. i 25. juna.
  • Dva dana avanture, slobode i aktivnosti na otvorenom, sa novim modelom Jeep Compass kao „počasnim gostom“.
  • Vozila sa pogonom 4×4 na raspolaganju za testiranje na tri terenske staze, kao i predavanja na Jeep akademiji, zvaničnoj školi brenda za terensku vožnju.
  • Jeep Wrangler sa paketom visoko-performantne opreme Mopar® One Pack će takođe biti u središtu pažnje.
  • Radi informisanja i registracije, kliknite ovde.

 

Četvrto izdanje Jeep® kampa – godišnjeg sastanka na kojem se okupljaju članovi Grupe vlasnika Jeep vozila (Jeep Owners Group – JOG), kao i entuzijasta iz cele Evrope – održaće se na lokaciji Teltow Flaming Ring, 40 kilometara od Berlina. Brend Jeep je isplanirao nekoliko aktivnosti koje će dodatno osnažiti osećaj pripadnosti svetu Jeep vozila, uz prikazivanje izvrsnih terenskih mogućnosti svih Jeep modela sa pogonom 4×4.

To je prilika koju ne treba propustiti, sa terenskom vožnjom, časovima koje organizuje renomirana Jeep akademija, te sa ekskluzivnom premijerom novog modela Jeep Compass, koji će takođe biti na raspolaganju za uzbudljive test vožnje. Novi model – koji će se uskoro naći u prodajnim salonima brenda Jeep u Evropi – nudi jedinstvenu kombinaciju opreme, koja obuhvata legendarne sposobnosti pogona 4×4, vodeće u klasi, autentičan i savremen Jeep dizajn, izvrsnu voznu dinamiku i tehnološke sadržaje prilagođene korisniku za povezivanje i bezbednost u vozilu.

U okviru posebnog prostora u Jeep kampu odigraće se niz sportskih i zabavnih aktivnosti, koje odražavaju stilske elemente brenda. Živi nastupi, roštilj, aktivnosti za decu i živa muzika su sadržaji koji će dodatno poboljšati jedinstvenu Jeep atmosferu. Učesnici će imati mogućnost i da iskuse uzbuđenje terenske vožnje, uz podršku iskusnih vozača Jeep akademije: tri staze različitih nivoa složenosti i dužine pripremljene su na privatnom posedu pokrivenom šumom, veličine 300 hektara, sa ukupno 40 km autentičnog uzbuđenja.

 

Jeep kamp je terenska avantura u savršenom “Jeep Jamboree” stilu, najprestižniji američki događaj koji na najbolji način dočarava osećaj pripadnosti Jeep porodici. To je dvodnevni događaj sa test vožnjama, koji predstavlja pravu i autentičnu avanturu svojstvenu samo brendu Jeep. U Sjedinjenim Američkim Državama se svake godine organizuje oko 30 događaja sličnih ovom, od Kalifornije do Mejna, od Arizone do Tenesija. Gde god da se održava, „Jeep Jamboree“ uvek sledi jedinstvenu formulu sa prvog skupa, koji je održan 1953. godine na legendarnoj stazi Rubicon u planinama Sijera Nevade.

Događaji poput ovog deo su istorije brenda i pomogli su da se oblikuje koncept “društvene mreže“ u stvarnom svetu, mnogo pre nego što se isti pojavio u onlajn izdanju. Grupa JOG, osnovana u avgustu 2014, jedini je zvanični fan klub brenda Jeep kojim brend direktno upravlja. Grupa je trenutno aktivna u 24 zemlje širom regiona Evrope, Bliskog istoka i Afrike i ima preko 110.000 članova. Sajt grupe JOG je nedavno obnovljen, tako da je postao referentna tačka na mreži za sve entuzijaste koji dele duboko ukorenjene vrednosti, poput ponosa povezanog sa vožnjom legendarnog automobila, želje za slobodom i snažnog osećaja pripadnosti.

Iste ove vrednosti svojstvene su Moparu, koji redovno sarađuje sa brendom Jeep u istraživanju sveta prilagođavanja, kreirajući jedinstvene pakete kojima iznenađuje posetioce na velikim izložbama, kao i ekskluzivne dodatke za opremanje različitih modela. Ne postoji bolji primer za to od novog specijalnog paketa opreme Mopar® One Pack, koji izlazi u susret očekivanjima kupaca koji traže najekstremnije performanse terenske vožnje, ne na uštrb sigurnosnih ili karakteristika tipa vozila za koje garantuje FCA. Posetioci Jeep kampa imaće priliku da vide Jeep Wrangler sa paketom visoko-performantne opreme Mopar® One Pack, kao i odabranim Moparovim dodacima. Oni će biti pozvani i da uživaju u digitalnom 3D iskustvu sa konfiguratorom vozila Mopar® One pack, a ako im zatreba podrška ili servis za njihovo vozilo, na usluzi će im biti Mopar Express Care, prilagođeni Fiat Ducato, koji se pretvara u pravu mobilnu radionicu sa prijemnim, delom za dijagnostiku i delom za servisiranje.

Iznos za registraciju za dvodnevni događaj Jeep kamp 2017 je 185 evra za svako Jeep vozilo (230 evra za osobe koje nisu članovi JOG grupe), dok jednodnevna propusnica košta 95 evra (115 evra za osobe koje nisu članovi JOG grupe). Radi registracije, molimo da posetite stranicu www.campjeep2017.com. Proces registracije vlasniku i njegovim ili njenim prijateljima pruža pristup svim Jeep kamp aktivnostima. Standardna i prilagođena vozila su dobrodošla. U najautentičnijem Jeep duhu, ulaz je dozvoljen svima, uključujući i osobe koje ne poseduju Jeep vozilo, ali dele istinske vrednosti američkog brenda.

(164)

Podelite sa prijateljima:
tags:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments