1. Home
  2. Vesti
  3. Audi: Kupci ne žele više da čekaju na isporuke individualizovanih primeraka
Audi: Kupci ne žele više da čekaju na isporuke individualizovanih primeraka
0

Audi: Kupci ne žele više da čekaju na isporuke individualizovanih primeraka

2.50K
0
Podelite sa prijateljima:

Lokalni čelnici nemačke luksuzne marke Audi, su u razgovoru sa australijskim medijima izneli specifična zapažanja u pogledu izmena potrošačkih navika klijenata, što će se definitivno odraziti na ponudu u izložbeno prodajnim salonima.

Prvi model koji na koji će biti primenjena nova prodajna strategija jeste atraktivan kupe A7 Sportback druge generacije, a koji dospeva u australijske prodajne salone u kasnijem delu meseca.

Tokom promocije lokalnog noviteta, na događaju upriličenom za predstavnike sedme sile, direktor  odeljenja za plan i politiku cena, kompanije Audi Australia, Šon Tajshrst je objasnio da su povratne informacije koje firma dobija od kupaca, uslovile značajne izmene u pogledu količine opreme koja će se nuduiti kroz osnovnu ponudu. Pored toga, lista dodatne opreme će biti pojednostavljena.

“Sve se menja ubrzanim tempom u ovom trenutku,” rekao je on. “Sve ono što smo praktikovali do pre godinu ili dve, ne znači da je primenjivo, i od strane kupaca prihvatljivo u novembru ove godine. Dobili smo jasnu i glasnu poruku, kako od kupaca, tako i od dilera, a ona glasi da moramo da pojednostavimo našu ponudu.”

“Nivo standardne opreme na modelu A7 je sada izuzetan, kao odgovor na poruke sa tržišta. Potrudili smo se da se na listi bazične opreme nađe sve ono što kupac očekuje da dobije uz automobil tog cenovnog razreda.”

Audi Australia navodi da je A7 opremljen “dodatnom” osnovnom opremom koja po vrednosti prevazilazi raniju ponudu za oko 10.000 australijskih dolara, dok je cena osnovnog modela na nivou od 113.900 dolara, odnosno niža za 340 australijskih novčanica u odnosu na raniju ponudu.

Kupcima je na izbor ostavljen opcioni Premium Plus paket, za koji pomenuti direktor tvrdi da se opredeljuje čak 80% kupaca. On uključuje popularne stavke sa liste opcionala (panoramski krov, felne promera 21 inča i slično).

“Primili smo poruku sa tržiša, a ona glasi: mnogi kupci ne žele da provode previše vremena u konfiguraciji svog novog luksuznog ljubimca, dolaze načitani i spremni u prodajne salone zahvaljujući medijima i internetu, a sve manje ih je koji su spremni da čekaju po tri do četiri meseca na isporuku. Samo 15 do 20% kupaca je spremno da čeka na isporuku personalizovanog primerka,” rekao je direktor.

AutoRepublika

(2500)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments